siwydr Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Witam wczoraj dostałem dzwona w lewy przód od babki która się nie zatrzymała na znaku STOP i wydzwoniła w mój firmowy pizzowóz ze mną w środku :cool: moja fura firmowa skasowana :crossy: jej też :P na szczęście nikomu nic sie nie stało ja mam tylko lekko bańke przyrysowaną z siniakiem :icon_evil: Opiszcie swoje dzwonki samochodowe jeśli jakieś mieliście :icon_mrgreen: Edytowane 23 Listopada 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Sam smigam Quadziorem po mieście jak korek to chodnikiem,torami tranwajowymi albo jakimś pasem zieleni,ogulnie nie jest zle też daje rade moją Quadzillą dobrze ze babka nie jechala Quadzillą a ty nie szles chodnikiem :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Do garów a nie za kółko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi