ja002 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 do sprzedaży został wprowadzony nowy model rometa o poj. 125. co myślicie o tym motorku (pytanie bardziej skierowane do włascicieli)???jak sie sprawuje??jakie osiagi???ogólnie co o tym motorze sądzicie??http://moto.allegro.pl/item269945776_super...owskie_gor.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 chinskie (czy jakies tam, w kazdym razie azjatyckie) gowno. Nazwa ROMET jest tylko po to by sie lepiej sprzedawal. Mysle ze mozesz go porownac do wszelkiego rodzaju skuterow "no name". Jedyna zaleta wg mnie o silnik 4T i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jedyna zaleta wg mnie o silnik 4T i tyle... Ja bym to zaliczył akurat do wad :icon_evil: Ale to tylko moja osobista opinia :P Co do Rometa - nazwa wykupiona przez chińczyków, opinia o motocyklach które kosztują ponizej tych 4 czy 5 tysięcy złotych jest znana - zła jakoś uzytych materiałów i wykończenia. Gdzies tam słyszałem ze w tych Rometach ogólnie elektryka siada ? Pewnie jak i sporo innych rzeczy. Reasumując - motto tego działu :cool: : kup coś starszego, ale markowego. Pozdrawiam i życze miłego piątkowego wieczoru :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 kupilbym cos firmowego :P opinie na temat tego pojazdu mam jak przedmowcy :cool: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 http://forum.motocyklistow.pl/romecik-k125-t71783.html PS. Dwie rady na przyszłość:1. Opcja szukaj nie boli2. Przed założeniem tematu i umieszczeniem go w ktoryms z działów pomysl 2 minuty, następnym razem nie skonczy sie na 3 dniowym zakazie pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi