miron92 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hej mam pytanko czy ktoś miał styczność z takimi rękawiczkami i czy są dobrze wykonane i szybko sie nie rozlecą :icon_question: Tu jest linkhttp://moto.allegro.pl/item267307155_nowe_..._rozmiar_s.html Pozdrawiam :flesje: Piszcie wszystkie opinie nawet te najgorsze i ewentualnie zaproponujcie jakiś inne rękawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Rękawiczki sa fajnie odszyte, ja akurat jeździłem w innym modelu tej firmy przez 3sezony i nic się z nimi nie działo.W tych nie jeździłem ale widziałem je kilkakrotnie i są całkiem fajne. A co do innych propozycji to poszukaj rękawiczek Padana SX1 lub Padana MS/MC Carbon, za podobne pieniądze i jakościowo porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 wygloadaja calkiem fajnie nawet do jazdy szosowej latem:) ogladale mkilka modeli tej firmy jakosc jest ok i cena rowniez :buttrock: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 calkeim fajnie sie prezentuja te rekawiczki :crossy: ale szczerze mowiac to jeszcze nie slyszalem nic o tej firmie.raczej wygladaja na rekawiczki do street'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron92 Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A co myślicie o tych rękawiczkach :( :( http://moto.allegro.pl/item273029536__reka...10_okazja_.html Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi