Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno 2008

marcysiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

..no tak jak sie naczytali takich dziwnych postow to i wymiekli a zreszta zloto dla wytrwalych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spotkanie w Kletnie to nie jest taka zwykła przejażdżka, z której ot tak sobie można zrezygnować....ciepłe gacie na tyłek, gumiaki na nogi i ręce.....heja do Kletna.....

U mnie słońce zaczyna wychodzić z za chmur.....

Nie no aż tak strasznie jak nam Kozak prezentuje to nie będzie, w nocy owszem, poniżej zera ale w dzień jutro +10 a w piątek +13 i żadnego deszczu

A zresztą rok temu było tak samo, zajechaliśmy późno i było koło zera i nikt się nie pochorował a impreza była super

Edytowane przez cyklotron

Nie no aż tak strasznie jak nam Kozak prezentuje to nie będzie, w nocy owszem, poniżej zera ale w dzień jutro +10 a w piątek +13 i żadnego deszczu

A zresztą rok temu było tak samo, zajechaliśmy późno i było koło zera i nikt się nie pochorował a impreza była super

taaaaaaak i nawet kaca nie miałem.

prawdopodobnie wyjadę w piątek rano sam gdyż ponieważ Piotr VY ma jeszcze pracę i dojedzie później więc proszę o komitet powitalny i ciepłą herbatkę :lalag:

Na Dolnym Śląsku pokazało sie słońce i nie pada....

Prosze nie mylić Dolnego Śląska z Wrocławiem... :):):P:)

Wprawdzie tu nie pada, ale słońca jeszcze od wczoraj nie było....

Za to cieszy mnie bardzo że jest bardziej na południu :) :)

PS.

Marcyś, podaj mi swój nr na PW to się jutro zdzwonimy przed wyjazdem

Pita