marcysiek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ..no tak jak sie naczytali takich dziwnych postow to i wymiekli a zreszta zloto dla wytrwalych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spotkanie w Kletnie to nie jest taka zwykła przejażdżka, z której ot tak sobie można zrezygnować....ciepłe gacie na tyłek, gumiaki na nogi i ręce.....heja do Kletna..... U mnie słońce zaczyna wychodzić z za chmur..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mp4 i foto jest więc w drogę :banghead: kiedy mamy się stawić :P w sobotę skoro swit bo wczesniej nie mogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pije pifffoooo spogladam przez okno pada, pakuje majdan i czekam godziny zero a co Kletniacy to jest cos co zobowiazuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jedruś macie stawić się w sobotę skoro świt czyli w PIĄTEK RANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mp4 i foto jest więc w drogę :banghead: kiedy mamy się stawić :banghead: w sobotę skoro swit bo wczesniej nie mogę :icon_biggrin: Jędrek, skoro świt to nie jest dobry pomysł, będziesz jechał nocą, a w nocy ma być w kotlinie poniżej zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jędrek, skoro świt to nie jest dobry pomysł, będziesz jechał nocą, a w nocy ma być w kotlinie poniżej zeradam radę trza być twardym nie mieeekim :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast....KLETNO&metric=1 Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie no aż tak strasznie jak nam Kozak prezentuje to nie będzie, w nocy owszem, poniżej zera ale w dzień jutro +10 a w piątek +13 i żadnego deszczu A zresztą rok temu było tak samo, zajechaliśmy późno i było koło zera i nikt się nie pochorował a impreza była super Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez cyklotron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie no aż tak strasznie jak nam Kozak prezentuje to nie będzie, w nocy owszem, poniżej zera ale w dzień jutro +10 a w piątek +13 i żadnego deszczu A zresztą rok temu było tak samo, zajechaliśmy późno i było koło zera i nikt się nie pochorował a impreza była super taaaaaaak i nawet kaca nie miałem.prawdopodobnie wyjadę w piątek rano sam gdyż ponieważ Piotr VY ma jeszcze pracę i dojedzie później więc proszę o komitet powitalny i ciepłą herbatkę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 herbatkę??? lufę zaraz a nie herbatkę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Trochę pada ale co tam ruszamy :crossy: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja już też spakowany i niedługo w drogędo zobaczenia...... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ..przestalem pic piffo a tu dalej pada ....ale co..... kawa , lufa i w droge ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!!! 9.15 start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ..przestalem pic piffo a tu dalej pada ....ale co..... kawa , lufa i w droge ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!!! 9.15 startNa Dolnym Śląsku pokazało sie słońce i nie pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Na Dolnym Śląsku pokazało sie słońce i nie pada.... Prosze nie mylić Dolnego Śląska z Wrocławiem... :):):P:)Wprawdzie tu nie pada, ale słońca jeszcze od wczoraj nie było.... Za to cieszy mnie bardzo że jest bardziej na południu :) :) PS. Marcyś, podaj mi swój nr na PW to się jutro zdzwonimy przed wyjazdemPita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi