enduromaster Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) pw80 ma automatyczne sprzęgło , 3 biegi , leci to pod 90 więc całkiem sporo Edytowane 21 Listopada 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja domyslam sie ze widok kogos w moim wieku na czyms takim jest dziwny. Ale jakby to wam wytlumaczyc. Dla mnie liczy sie bardziej zabawa na takim sprzecie niz jakas zabojcza predkosc :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) a czemu chiny maja być zle?:P ja mam taki chinskiego pocketa crossa i nie narzekam;) Edytowane 6 Grudnia 2007 przez damek0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi