Lolik Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ostatnim razem firma mojego starszego zasponsorowala zlot co prawda na 300 zl tylko + baner voti i mycior pewnie sie orientuja jaki baner w tym roku tez porozmawiam bo wspolnik starszego jest zapalonym bikerem i na 99% bedzie tak jak ja wiec nie wykluczony maly wklad sponsora sprobuje cos wiecej tym razem wygospodarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No jak na razie pogoda się zepsuła ale do 28 mam nadzieję że się o wiele poprawi ja maszynkę mam gotową do trasy morze ktoś będzie leciał przez Radomyśl Wielki niech się odezwie do mnie na mejla POZDROWIONKA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ostatnie wieści: " Już wszystko jest jasne. Kolejne, już 5 spotkanie motocyklistów w Małej, tym razem z okazji rozpoczęcia sezonu jest już dopięte na 90%.Banery przy E4 pracują na nas.Po niedzieli będziemy prosili środowiska o pomoc w rozklejeniu plakatów. Będzie ich 500. Mają one reklamować nasze spotkanie na trasie przejazdu i w terenie gdzie są zainteresowani imprezą zmotoryzowani koledzy.Przygotowywane są zlotowe gadżety. A będą to tym razem w pakiecie za 15 zł:- breloczek z figurą Chrystusa Króla,- naklejka z przesłaniem zlotu: Nie zabiorę serca do nieba,- naklejka: Uważaj - motory są wszędzie,- oświadczenie woli,- bloczek do kuchni.Będą też do nabycia: chusty, kalendarze, statuetki z Figurą Chrystusa Króla, plakat z grupowym zdjęciem z zakończenia sezonu 2007. Program tegorocznego spotkania obejmuje:9.00 - zjazd motocykli w Małej. Zapisy w recepcji Zlotu. Pobranie pamiątek Zlotu - pakiet za 15 zł.10.00 - Msza św z przesłaniem: "Nie pojadę z sercem do Nieba..." promocja " Oświadczenia woli ". Poświęcenie nowych motorów.11.30 - posiłek na stadionie (grochówka, kiełbaski, kawa, herbata, woda) i spotkania środowisk. Wyjazd pod Pomnik Chrystusa Króla. Wspólne zdjęcie.12.45 - parada motorów na trasie Mała - Rzeszów, a w Rzeszowie przejazd ulicami: Krakowska, Lwowska, Rejtana, Pow. Warszawy, Hetmańska, Słowackiego - zakończona koło 14.30 postojem na Rzeszowskim Rynku - wita nas orkiestra koncertem, rozdaniem nagród.Około 16.00 będziemy rozjeżdżać się do chaty wioząc w sercu przekonanie, że ten sezon będzie pogodny, zdrowy, obfity w przygody, przyjaźnie i motorowe przyjemności.Czego sobie i Wam wszystkim życzę.WujuCzekam na Was " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Możliwy nocleg z soboty na niedzielę ale trzeba zabrać sobie karimatke i śpiworek, posiłek tez będzie kontaktować się z wujem przez email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 będę na 99% , oby tylko pogoda dopisała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matej567 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 będe na 98% z ekipą z Łańcuta :icon_exclaim: pozdrawiam i do zobaczenia :notworthy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ustawiacie się jakoś konkretnie czy każdy sam jedzie? Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 i tak wszyscy dojedziemy do tego samego miejsca :P , ja to sie nie mam raczej z kim ustawić, chyba na 3 moto z rodzinką polece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o ustawianie się na wypad do Małej, to 27.04.2008r. w Rzeszowie na ul. Dąbrowskiego przy głównej komndzie policji na parkingu jest zbiórka motocyklistów jadących na rozpoczęcie sezonu. Wyjazd o godz 8;00 pod eskortą policji, czyli trasa z pierwszeństwem przejazdu :) Zapraszam wszystkich którzy mają Rzeszów po drodze do Małej im więcej motocykli tym lepiej! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o ustawianie się na wypad do Małej, to 27.04.2008r. w Rzeszowie na ul. Dąbrowskiego przy głównej komndzie policji na parkingu jest zbiórka motocyklistów jadących na rozpoczęcie sezonu. Wyjazd o godz 8;00 pod eskortą policji, czyli trasa z pierwszeństwem przejazdu :lalag: Zapraszam wszystkich którzy mają Rzeszów po drodze do Małej im więcej motocykli tym lepiej! :icon_mrgreen: Miodzio:D Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 oo prosze , dzieki za info :icon_razz: , na takie coś to bym sie pisał. A prawka sprawdzają ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 oo prosze , dzieki za info :) , na takie coś to bym sie pisał. A prawka sprawdzają ? :) Wiesz, najciemniej pod latarnią :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 też chętnie się przyłączę do grupy zorganizowanej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Myśle że byłoby to bez sensu jakby sprawdzali papiery, choć z tą firmą to rużnie bywa co mądre głowy każą chłopakom robić.Bo nie mam blankieciku, a w komputerze jeszcze chyba nie bedzie że mam prawko... i właśnie nie wiem czy jechać swoim, czy u brata na plecaczek(ale bym sie za bardzo wkurwiał wtedy :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Myśle że byłoby to bez sensu jakby sprawdzali papiery, choć z tą firmą to rużnie bywa co mądre głowy każą chłopakom robić.Bo nie mam blankieciku, a w komputerze jeszcze chyba nie bedzie że mam prawko... i właśnie nie wiem czy jechać swoim, czy u brata na plecaczek(ale bym sie za bardzo wkurwiał wtedy :/ ) Ja bym wolał się troche po"wku**wiać" niz stracic prawko gdy już zdałeś, no chyba, że masz paiery na B, a to juz inna sprawa. W każdym razie wolałbym pocierpieć troche :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi