pepe Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam ogromną prośbę, jeśli ktoś posiada grupę B Rh- z województwa mazowieckiego i może oddać to będę dozgonnie wdzięczny. Grupę krwi B Rh- potrzebuje 7 tygodniowa dziewczynka. Maleństwo będzie miało bardzo poważną operację. Nie znamy jeszcze szczegółów. Chcemy zabezpieczyć dla niej tę krew, jeśli nie zostanie wykorzystana napewno przyda się innym. Żeby krew trafiła jak najszybciej należy ją oddać w jakiejkolwiek placówce w województwie mazowieckim z dedykacją jak poniżej: " Alicja Kilijanek Samodzielny Publiczny Dziecięcy Szpital Kliniczny w Warszawie ul. Marszałkowska 24, 00-576 Warszawa" i dać znac na PW co do potwierdzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Oby szybko wróciła do zdrowia. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A nie da rady z innego województwa?:/ Ja mam B Rh- i szykuje się oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Niestety Mat_mot, nie można oddać z terenu innego województwa. gdyby byłoby to możliwe, nie zkładalibyśmy z Pepe oddziałów MBK w każdym województwie osobno. Ta grupa krwi jest stasznie rzadka i w tym kryje się problem. Potrzebna jest TA grupa, a nie jak w wiekszości przpadków, jakakolwiek...POzostaje mi tylko trzymac kciuki. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Sheriff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 z dostarczeniem krwi z innego wojewodztwa jest problem ale jesli oddasz krew wlasnie tam to problem znika, wiec jesli nie jest to drogi koniec polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 " Alicja Kilijanek Samodzielny Publiczny Dziecięcy Szpital Kliniczny w Warszawie ul. Marszałkowska 24, 00-576 Warszawa" i dać znac na PW co do potwierdzeń. Lerzalem tam kilka razy za dzieciaka i oddawalem tez tam krew ale ja mam ARH+ Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przypominam temat bo niestety jest ciągle aktualny. Jeśli mozecie pomóc to potrzebna jest DOWOLNA grupa krwi z Mazowsza dla: " Alicja Kilijanek Samodzielny Publiczny Dziecięcy Szpital Kliniczny w Warszawie ul. Marszałkowska 24, 00-576 Warszawa" Na PW info co do potwierdzeń.Pozdrawiam pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi