LATAJĄCY NA CEGLE Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja też się dopisuję. BYLE DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wiosna własnie wczoraj wkroczyla. Dzisiaj az sie zona smiala ze mnie jak od 10.00 zaklinalem slonce piosenka - Słoneczko rozchmurz buzie bo nie do twarzy ci w tej chmurze - i zaczarowalem je ;-) przez 3 godziny bylo ladnie a to wystarczylo aby pyknac cos kolo 100 km. Latajacy na cegle - witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka72 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam!To i ja spróbuję się tu dopisać.Jestem rodowitym Pilaninem i po 24 latach miłość spowodowała przeprowadzkę do Wałcza.Obecnie od ponad 3lat mieszkam w UK,ale wszystkie urlopy spędzam w Pile i okolicach.01.04.09 przyjeżdżam właśnie na swoim moto i może uda mi się trochę z Wami pohulać.A propos wybiera się ktoś z Was na rozpoczęcie sezonu do Poznania18tego kwietnia?W grupie byłoby raźniej-pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jestem i ja. Jacek Kwiat....polski Miło klikać razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik6 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucasPila Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeslaw Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 hej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi