bazylwałcz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jestem z wami bazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sie macie ludzie tu Trybol z Trzcianki, widze ze większośc czeka do wiosny;p Mnie chyba je*ie tylko w dekiel;p do konca grudnia w dzień w dzień motorem do pracy dojezdzałem, teraz w styczniu przyszła następna Jawa i finanse się skrociły na paliwo... nieraz 3-4 dni nie maszyna nie rwie ziemi;/ Pozdrwaiam chłopakow z okolicy i mysle ze chociaż półowa z was na zlot do Krajenki wpadnie;) Mój Pierdolec (Jawa 350Ts z koszem) mam nadzieje że bedzie gotowy na imprezke jak nie zostaje mi Intruz 1400... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dasz radę uruchomić Pierdolca! Ja też liczę, że się tam pojawię tylko jeszcze nie wiem na ilu kołach :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroma Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam towarzystwo! Pozwolicie że dołączę. Pozdro jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) jestem z wami bazyl Witamy, witamy Kolegę!!! :buttrock: ps. ładne zdjęcie, skądś to pamiętam, hehehhe :flesje: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazylwałcz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witamy, witamy Kolegę!!! :buttrock: ps. ładne zdjęcie, skądś to pamiętam, hehehhe :flesje: widzę u ciebie fotkę tez nie najgorszą zdaje się :buttrock: ze to budzik z macka sruty a po numerkach pamiętam ze to chyba z UK fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 widzę u ciebie fotkę tez nie najgorszą zdaje się :buttrock: ze to budzik z macka sruty a po numerkach pamiętam ze to chyba z UK fotka nie, nie :evil: to mój nowy budzik Junakowy, kupiony z 3 km przebiegu. Nakręciłem te 666-3 km w zeszłym sezonie jadąc z W-wy do Waucza i z powrotem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 jadąc z W-wy do Waucza i z powrotem :crossy: Chyba Wałcza. No chyba, że o czymś nie wiem :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Chyba Wałcza. No chyba, że o czymś nie wiem :icon_razz: Jakby to powiedzieć :icon_rolleyes: :buttrock: Wśród Dzików istnieje tzw. gwara, gdzie piszem tak dla hecy :icon_mrgreen: np. Stfierdzam, że wef Wauczu jest caukiem piknie. Mam nadzieję, że skóra ci nie cierpnie, jak to czytasz!! Pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 :crossy: Nie ma co marudzić :P zAwshe moShnA pjsAć Ff THaq sposOoB :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 :) jest i on .... prace nad draniem trwaja:PP :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Siema:) włuczykij i jego jawa meldują się! a na wiosne, mysle, że światło dzienne ujży już wyremontowany dniepr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no i oczywiscie rebelek ze swoja wierna 636 sie dopisuje;) :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja też się dopisuję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja chce isc do pracy ale lekarz mi zabrania...gnojek jeden. A pozatym w styczniu sa mrozy wiec nie bede rano wstawal i marzł,w lutym slisko bo odwilz a w marcu to juz sezon sie zaczyna...i gdzie tu czas na prace? A swoja droga to ilu nas tu w koncu jest? zliczyl ktos... COla , jaki ty kuźwa biedny no, lekarz Ci nie pozwala pracować, oj bidulku , hahaha normalnie sprawiasz ze sie uśmiecham POZDRO haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi