arkad Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 jeszcze raz Trzcianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jestem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam motocyklistow z Pily! Jak widac w moim profilu jestem z Krakowa, ale zapadla decyzja sluzbowa i od 4 sierpnia mam zamieszkac w Pile! :) Moze od razu tam motocykla nie przewioze, ale pewno dlugo bez swojej "Belli" nie wytrzymam :-)Mam prosbe - mam dwa tygodnie na znalezienie i wynajecia mieszkania, ewentualnie jakiegos garazu, rozgryzienie gdzie i z kim mozna polatac na moto :-)Jezeli ktos z Was moze mi pomoc informacja, albo ma mieszkanie do wynajecia - bede wdzieczny i stwiam piwo w Pile :( Choc na razie nawet nie wiem, gdzie tam mozna na piwko podskoczyc :) Pozdrawiam! Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak beda ci odpowiadaly kredensy , tamwaje i autobusy - zapraszam na www.husaria.pila.pl jak lubisz szybko lub enduro - tez sie znajda u nas. No i zawsze mozesz liczyc na nszych przeciwnikow czyli prawdziwych motocyklistow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Proponowalbym zmiane moderatora, poniewaz co jakis jego posty sprawiaja wrazenie checi powrotu do starych konfliktow na forum. A przeciez powinien dbac tu o porzadek, a nie podburzac do klotni... Edytowane 21 Lipca 2008 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wiec ja kocham wszystkie motocykle i troche juz liznalem roznych sprzetow - od enduro, poprzez klasyki, az po plastiki. Aktualnie jest szybko i po wlosku :) A kto to sa Ci "prawdziwi motocyklisci" i czemu sa Waszymi przeciwnikami? :biggrin: Pozdrawiam i biore sie za szukanie mieszkania na wynajem w Pile... Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 W Pile znajdziesz może 60 aktywnych motocyklistów z czego tylko mała grupka sra we własne gniazdo i niepotrzebnie robi ferment. Pozostań ponad to, jeżeli lubisz niedzielne wycieczki pofrówasz z husarzami jeżeli lubisz zloty to raczej z resztą. Przeważnie jest zbiórka na cpn i wspólna jazda jeśli taka ci odpowiada. Najbliższy zlot (lektura obowiązkowa, hit lata :) )odbędzie się w Debrznie 60km od Piły w dniach 1-3 sierpień zapraszam na browara i pozdrawiam. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Dzieki za zaproszenie! Termin sierpniowy chyba nie do ogarniecia. Nawet jeszcze mieszkania nie znalazlem, ze o garazu nie wspomne. A moja Bella na pewno nie bedzie spala sama pod chmurka :) Ale jak juz bede na dwoch kolach - od razu wrzuce na forum prosbe o jakies spotkanie i wspolna jazde :biggrin: Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Moto nie będzie samo tylko w stadzie a zamiast mieszkania wystarczy zabrać namiot jakby co masz jeszcze trochę czasu. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Dzieki za zaproszenie! Termin sierpniowy chyba nie do ogarniecia. Nawet jeszcze mieszkania nie znalazlem, ze o garazu nie wspomne. A moja Bella na pewno nie bedzie spala sama pod chmurka :biggrin: Ale jak juz bede na dwoch kolach - od razu wrzuce na forum prosbe o jakies spotkanie i wspolna jazde :crossy: MaciejMieszkania mozesz szukac w lokalnych tygodnikach - Tygodniku Nowym ( tam wiecej ogloszen) oraz w Tygodniku Pilskim, do nabycia w kazdym kiosku co wtorek. Jesli chodzi o trzymanie moto mozesz sprobowac postawic na parkingu strzezonym, przykryc moto pokrowcem i nie martwic sie o kradziez/itp, a koszta pewnie inne niz w Krk. Tak z ciekawosci co przywialo Cie z Krakowa az do Pily? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Na parkingu? Przykryty pokrowcem? Chcesz zeby moja Bella wniosla o rozwod? :biggrin: Sprzet zimowal u mnie w salonie - dobrze ze mam winde bo bym musial targac na drugie pietro na plecach :-)Dzieki na namiary na dzienniki - zaraz zerkne co maja w necie.A co mnie przywialo? hmmm Na razie firma w kotrej pracuje dziala w pasie poludniowym - dolny slask, slask, maloposlkie, swietokrzyskie. Ale wybieramy sie na polnoc - od Szczecina po Suwalki. Sporo klientow jest w okolicach Bydgoszczy, Poznania, Drawska - wiec Pila bedzie super miejscem wypadowym. No i klimat ok, lasy, jeziora, nad morze 100km, tor Poznan 100km... Mam nadzieje ze zostane na dluzej - na razie mam zaklepany wyjazd do 12 wrzesnia. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Widzialem sprzety i zwracam honor :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalcia Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 a plecaczki też doliczacie :eek: ???Melduje się z okolic Trzcianki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 witam melduję się... widzę tu dużo znajomych :buttrock: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi