Lorenzo Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Sem ja :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewada35 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam , a ja jeśli jestem z Poznania to mogę tez tu zaglosowac? Sercem jestem z Piłą a i często ciałem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 ewada35 Pewnie, że tak :icon_biggrin: Pzrx! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no to ja tez sie melduję :wink: Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam towarzystwo! Pozwolicie że dołączę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jak to możliwe że tylko 15 osób, wpisywać się proszę takie informacje mogą się przydać, choćby na rozpoczęcie sezonu!!! :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Na rozpoczecie bedzie swiecenie motocykli, taka tradycja. a potem chyba jakis moto-picknik - na ostatnim ( a w zasadzie pierwszym ) na paradzie bylo 204 maszyny - sam liczylem. mysle ze w przyszlym roku tak to sie rozniesie ze bedzie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na następnym pikniku na pewno będzie więcej maszyn :P :icon_razz: Pamiętasz Ar2r jak się stało za kiełbaską?? Żołądek przyklejony do kręgosłupa a tam kolejka jak w lumpexie w poniedziałek.. Jeszcze jak przyszła moja kolej to się okazało, że zabrakło kiełbasek.. :P Kolejne 30 min minęło, a żołądek zjadł już moją koszulkę.. Na szczęście cuda się zdarzają i przyjechała moja upragniona wyżerka.. ale fajnie było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Pamietam Pamieta. Ja dostalem ostatnia kielbaske z pierwszego rzutu. Wyobraz sobie moje szczescie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No taaak, to Ty ja wziąłeś bo stałeś przede mną hehe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 i "jo żech je" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 słyszłam że rozpoczęcie sezonu ma byc robione wspólnie Budzyń, Piła i Wagrowiec tak przynajmniej mówiono na zakonczeniu w Wągrowcu Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Byłoby gucio :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jak to możliwe że tylko 15 osób, wpisywać się proszę takie informacje mogą się przydać, choćby na rozpoczęcie sezonu!!! :icon_rolleyes: Co najmniej 16 a nawet 17-tu. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario12 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Więcej.18-tu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi