Mandzel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) WitamTez chetnie z kims polatam.Jestem z Wro i jezdze na suzuki rf900Jak cos to pisacalbo dzwonic 600159091 Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Mandzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alyeen Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam,wszystkich w nowym sezonie :)Parę latek już na karku i dopiero pierwszy "prawdziwy" motorek :)Chętnie przyłącze się do wypadów za miasto :) hej :) Cytuj 608068266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@ki Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, chętnie z kimś polatam po Wrocławiu albo na jakieś wycieczki do 200km za miasto. Dosiadam Xj6. Tel :737905558 Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Sz@ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushroomadness Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cześć, chętnie ustawię się z kimś na weekend na wspólną jazdę. Dodatkowo proszę o info, czy ktoś z was nie ma do wynajęcia miejsca parkingowego lub kawałka miejsca dla mojego motocykla. Najlepiej w okolicy Placu Grunwaldzkiego. Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mushroomadness Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czy ktoś ma ochotę jechać większą ekipą do Czech w dacie 21/05 na : http://motormania.com.pl/sport/inne/300-zakretow-gustava-havla-tak-wygladaja-wyscigi-drogowe-w-czechach/ dajcie znać na 737450542 Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcjannakape Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przywitałam się już na głównej Powitalni, ale jak widać i jest taka miejscowa ;)No to witam się razem z moją Yamaha XJ600S Diversion '93 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk Gsxr Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam Wszystkich. Posiadacz Gsxr chciałby dołaczyć do Grupy Wrocław :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi