blacksheep007 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Siemandero! Mieszkam w rynku takze napewno sie zjawie :) Ma ktos mozliwosc wynajecia miejsca na motor w garazu we wro? najlepiej blisko rynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrissR1 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Siemandero! Mieszkam w rynku takze napewno sie zjawie :) Ma ktos mozliwosc wynajecia miejsca na motor w garazu we wro? najlepiej blisko rynku :) ...kolo arkad pasuje? mam garaz na 4 moto jest nasz 3... zainteresowany? Siemandero! Mieszkam w rynku takze napewno sie zjawie :) Ma ktos mozliwosc wynajecia miejsca na motor w garazu we wro? najlepiej blisko rynku :) ...kolo arkad pasuje? mam garaz na 4 moto jest nasz 3... zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slokar Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam wszystkich motocyklistów z Wrocka i okolic. Troszkę jeszcze zimno ale sezon rozpoczęty :biggrin: . A jakby ktoś miał wolne miejsce w garażu na Biskupinie to proszę ładnie o kontakt, bo moja suczka marznie na parkingu:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMike Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Od razu wychodze z zapytaniem. Poszukuje garażu dla mojego jednośladu w okolicach ul. Sępa Szarzyńskiego, Miłej, Benedyktyńskiej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Od razu wychodze z zapytaniem. Poszukuje garażu dla mojego jednośladu w okolicach ul. Sępa Szarzyńskiego, Miłej, Benedyktyńskiej. pozdrawiam witaj http://forum.motocyklistow.pl/Garaz-do-wsp...cia-t82345.html http://forum.motocyklistow.pl/szukam-garaz...no-t126011.html http://forum.motocyklistow.pl/Znalazlem-ga...ia-t126890.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_eyed_rider Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich Motocyklistów z Wrocławia i okolic. Jestem ze Świętej Katarzyny i właśnie zastanawiam się nad zakupem moto. Pozdro Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrissR1 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witajcie przybysze :) No u mnie w garazu juz komplet, wiec wczesniejsze ogłoszenia nie aktualne :) Wiosnoooo przyjdź!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich w kolejnym sezonie ;) Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich w kolejnym sezonie ;) Pozdrawiam Iza Cześć Iza :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Powitać wszystkich nowych. Kolego red_eyed_rider mam znajomka ze świętej kat. śmiga na bandicie 1200 może znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witajcie przybysze :) No u mnie w garazu juz komplet, wiec wczesniejsze ogłoszenia nie aktualne :) Wiosnoooo przyjdź!:) No przecież wiosna już przyszła :) Wprawdzie dziś jechałem w deszczu i w gradzie.... Ale to już wiosna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrissR1 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 No przecież wiosna już przyszła :) Wprawdzie dziś jechałem w deszczu i w gradzie.... Ale to już wiosna :) No ja wczoraj zmokłem jak szczur ;D ale moto juz we wro:) teraz czekam na wolne bo umyc go trzeba bo brudny az wstyd;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_eyed_rider Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Powitać wszystkich nowych. Kolego red_eyed_rider mam znajomka ze świętej kat. śmiga na bandicie 1200 może znasz? Nie , znam tylko jednego z HD :) Jak mieszka długo to powinienem znać z nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krukoski Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam! Świeżak jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Hello Wrocław ! pozdro dla wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi