stesiu Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witam jako ten który również mieszka koło wrocka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riki M Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) siema ja z Wroclawia i wlasnie mysle i mysle i juz kur.... zima . jak sie lata dragiem ??? ogladalem jednego w MOTORLANDZIE na Zegiestowskiej kolo Borowskiej . ladny ze stanow brac ??? skrobnij cos o eksploatacji plizzzz :bigrazz: p.s. pytanie do PITY M Edytowane 4 Października 2009 przez Riki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macblach Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ja również witam wszystkich mimo, że powoli nadchodzi zima i skończy się zabawa. Jeżdżę od dwóch lat, jestem z Wrocławia, teraz na XJ6. Pozdrowienia dla wszystkich Maciej ps. zawsze chętny do pośmigania :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkich Guciowa się kłania Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macblach Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam wszystkich Guciowa się kłania bry wieczór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 bry wieczór :biggrin: ooo a myślalam ze wrocław śpi Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ooo a myślalam ze wrocław śpi Nie śpi,Witaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Nie śpi,Witaj :biggrin: ooo Wojtal :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ooo Wojtal :icon_twisted: ooooooo Joasia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ooooooo Joasia :biggrin: cicho tu jak w ... no bardzo cicho :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 cicho tu jak w ... no bardzo cicho :icon_twisted: Bo wszyscy na mieście,a Ty nie idziesz,"tam"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Bo wszyscy na mieście,a Ty nie idziesz,"tam"? Wojtus jak będe we Wrocławiu to wyjdę :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wojtus jak będe we Wrocławiu to wyjdę :icon_twisted: Ja dzisiaj wyjeżdżam, jutro w południe już będę pił piwko na solnym :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ja dzisiaj wyjeżdżam, jutro w południe już będę pił piwko na solnym :icon_twisted: o mamo! dawno na solnym nie byłam hmm zazdroszczę , ale bedę we wrocku już niedługo :icon_twisted: oj niedługo :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 o mamo! dawno na solnym nie byłam hmm zazdroszczę , ale bedę we wrocku już niedługo :icon_twisted: oj niedługo :icon_twisted: Jak lubisz sobie popić i pobalować,to będę twoim Padre :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi