melon64 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam i z góry sorki jeżeli temat nie z tej zakładki Zamierzam kupić Intrudera i ma prośbę do kolegów o parę rad na co szczególnie zwrócić uwagę podczas przeglądu. Jeżeli chodzi o pojemność to zainteresowany jestem 800 setką. Z góry dzięki za rzeczowe porady.Do tej pory miałem już kilka Virago 535 ale nigdy Intrudera tak więc coś nieco wiem o sprzętach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Zwróc uwage na sprzęgło czy na wysokich biegach się nieslizga miałem takiego 3 lata i po zatym wszystko działało bez problemowo tylko wymiana oleju i filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 super spręt jężdziłem nim 3 sezony o klase lepszy od maraudera.Jeżeli kupisz napewno nie będziesz zawiedziony.No i ciut wyższa półka niż virago :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekltd Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 cześć, też kupiłem intruza, kilka dni temu. motocykl dobrze wyważony, o umiarkowanym apetycie na paliwo. jeśli mogę ci poradzić to szukaj sprzętu z wysuniętymi podnórzkami, fabryczne są w mojej ocenie nieco zbyt z tyłu co spłaszcza sylwetkę na motocyklu. przy długich trasach moze to być męczące, ewentualnie szukaj sprzętu ze spacerówkami.jeśli nie masz jeszcze upatrzonego intruza, polecam gościa który sciaga fajne motorki z belgii. jest z opolskiego, ale wozi na miejsce. telefon 506576742. pozdrawiam. marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi