BIKER1972 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 SIEMANO WSZYSTKIM :icon_exclaim: tydzień temu kupiłem xtz 660 96r ,maszynka jeżdi ok.ale siadł mi akumulator .i powiem wam szczerze nie mam pojęcia jak się do niego dostać próbowałem pare razy ściągnąć kanapę ale nie dałem rady,przecież nie będę jej wyrywał.czy ktoś wie jak się dostać do akumulatora ? z góry dzięki za podpowiedż.nara :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 SIEMANO WSZYSTKIM :icon_mrgreen: tydzień temu kupiłem xtz 660 96r ,maszynka jeżdi ok.ale siadł mi akumulator .i powiem wam szczerze nie mam pojęcia jak się do niego dostać próbowałem pare razy ściągnąć kanapę ale nie dałem rady,przecież nie będę jej wyrywał.czy ktoś wie jak się dostać do akumulatora ? z góry dzięki za podpowiedż.nara :) Kanapa jest przykręcona dwoma śrubami M10 od spodu błotnika - dostęp od dołu.Akumulator w lewym panelu pod siodłem - śruba na dole z zewnatrz i dwa zaczepy plastikowe na wcisk na górze. Siodło trzeba zdjąc bo trzyma górne krawędzie paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ee siodla nie trzeba zdejmowac, tylko lewy plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKER1972 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Kanapa jest przykręcona dwoma śrubami M10 od spodu błotnika - dostęp od dołu.Akumulator w lewym panelu pod siodłem - śruba na dole z zewnatrz i dwa zaczepy plastikowe na wcisk na górze. Siodło trzeba zdjąc bo trzyma górne krawędzie paneli. Dzięki kolego za podpowiedz .pozdrowionka :icon_biggrin: ee siodla nie trzeba zdejmowac, tylko lewy plastik Dzięki za podpowiedz .nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi