mokpol Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam Mam ogromny problem z doborem własciwych tylnych amortyzatorów do Kawasaki Er5 rocznik 2005.Kupując motocykl nie wiedziałem, że miał zmienione tylne amoryzatory odrobinę krótsze niż oryginał, a na dodatek były zużyte, więc musze je zmienić (regeneracja nie wchodzi w rachubę bo nie sa oryginalne) tylko na jakie? Oryginalne amoryzatory Kawsaki kosztują nieproporcjonalnie dużo do wartości motocykla. Przeszukałem internet w nadzieji ,że znajdę jakieś zamienniki. ale w zasadzie nie ma takich.Pozostaje poszukiwania na aukcjach z rozbitych motocykli - oferta jest wiecej niż skromna.Dlatego bardzo prosze wszystkich , którzy mają lub mieli podobny problem o pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Marwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dla kumpla w er5 z 2005 roku wymienialiśmy amortyzator ponieważ stary uległ zgięciu podczas przewrotki koszt orginału ok 900zl sztuka jeżeli chcesz kupić zamienniki dobrej jakości które bedą czegoś warte nie wiem czy ci staczy 1500zl wiec lepiej zainwestuj w orginał albo poszukaj używek ok 250zł sztuka oczywiście w sprzedaży są tańsze amortyzatory ale uwież mi że to straszne badziewie minimum konforu i zero prowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi