zenga Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam i pytam.Szukam kogoś z okolic Nowogardu ( woj.zachodniopomorskie - na trasie Szczecin - Koszalin ), kto ma pojęcie i doświadczenie w naprawie motocykla mz 250 .Mam mz 250 trophy z przodem od mz ts. Niby odpala i można nią pojechać ale potrafi zgasnąc w lesie i ..pchaj mnie kochany do domu. Poza tym lampy nie świecą i takie tam niby pierdoły ale chciałbym ją zrobić na cacy i dlatego szukam znawcy. Miałem kiedyś Rometa i WSKę ale MZ-tka to ..wymaga doświadczenia.Pozdrawiam Brać motocyklową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RIKO1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Kiedyś ujerzdzalem podobną maszynę, i mialem takie same problemy. Skończyly się po wymianie instalacji. to nie takie trudne, na początek poczytaj ksiązkę ''JERZDZĘ MOTOCYKLEM MZ''. Znajdziesz tam schemat instalacji, i kilka innych wskazówek. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Kolega ma racje. W taj książce jest wszystko wytłumaczone i narysowane więc nie sadzę żebyś miał jakieś problemy z instalacją A jak zgaśnie to jest iskra ?? Edytowane 20 Listopada 2007 przez Krzysnik363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja mam tropika w oryginale i jak załozyłem za mocne żarówki to potrafila gasnąć przy jezdzie na srednich/wolnych obrotach poprostu braklo jej prądu.. do tego mam jeszcze z tyłu kierunki dodatkowe bo fabrycznie tylko na kierownicy były wiec to tez troche pradu zabiera. Sprawdz moze masz za mocne zarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi