Bartas Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wczoraj wymienialem ako w mojej tenerce i zauwazylem, ze czujnik stopu ma uciete przewody. Dokladniej wyglada to tak, ze z czujnika wychodza kable, ida sobie pod pokrywe akumulatora i sobie uciete wisza. Gdzie to mam podlaczyc? Z elektryki jestem zielony, ale jak ktos wie to prosilbym tak na chlopski rozum wytlumaczyc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) http://www.motoinfo.yoyo.pl/Yamaha/Yamaha%20XTZ660.jpg Sciagnij sobie na kompa i sledz kabelki;) Edytowane 7 Listopada 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Najpierw sprawdź czy w ogóle czujnik jest sprawny.. Być może nie jest i dlatego został usunięty z obwodu. Gdzieś koło tych ucietych kabli powinny być dwa zwarte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit1977 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 w przypadku włączenia biegu przy uruchomionym silniku gaśnie on natychmiast przy rozłożonej stupce, więc może czujnik odłączono celowo sugerując się jego uszkodzeniem. spojrzę u siebie jak wygląda podłączenie i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit1977 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 kostka znajduje się pod kanapą, obok prawej, górnej krawędzi obudowy filtra powietrza oczywiście po stronie akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi