kris998 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 po godz.8 z Opola wyjeżdza ekipa strażaków:) pare moto będzie. Napewno po dradze coś się jeszcze zrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Słuchaj Piotrek, ja i Tomulus bedziemy wjezdzac do lublinca droga nr 46, ty drogą nr 11, tutaj masz mape lublinca: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=lu...&sId=&x=37&y=14 sa 2 miejsca, albo spotkamy sie gdzies w okolicy skrzyzowania sie tych drog (tylko musiałbys nadrobic z 2-3km ) i dalej przez Lubliniec bysmy przejechali razem. Drugim miejscem mogla by byc okolica Ronda Opolczyka, wtedy z drogi nr 11 kierowalbys sie na centrum ulica Oleską, tylko wtedy moglby byc problem ze znalezieniem miejsca na postoj bo to srodek miasta, preferował bym opcje nr 1 poniewaz sa to peryferie miasta i napewno bedzie jakies fajne widoczne miejsce w ktorym moglibysmy sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mi pasuje opcja pierwsza, na peryferiach. Mam nadzieję, że jakoś sie tam odnajdziemy. Ja planuje wyjechac o 8 z Kluczborka, po drodze zgarne kuzyna i jedziemy na Lubliniec. Będę czekał na was w okolicach skrzyżowania tych tras. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jadę na rozpoczęcie ale samochodem. Jakby ktoś widział zieloną Astrę I Kombi (OOL H853) na żółtych felgach to ja :icon_razz:Wyjeżdżam koło 8 a z okolicy powinna ruszyć grupa ok. 10 znajomych motocyklistów. tak, popieram, myślę, zeby uformowac się w jakieś mniejsze formacje, np po 3-5 moto.tak, bo chcę wejść na mury obronne i zrobić fotki/filmik, jak to stado się wtłacza na błonia.Można by się spotkać, też mam zamiar "pofotkować" z murów a jeżeli by się dało to wejść na wieżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a pewnie, że można się spotkać. Tylko jak my się rozpoznamy? Ja zapewne będę miał garba, tzn plecak na kask z napisem agv, z resztą jak zawsze :-) @Brylu, lecisz ze mną? Czy z całym stadem, które pewnie przez Kluczbork będzie jachało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Mam nadzieje że pogoda sie poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja też się wybieram, pod warunkiem że pogoda dopisze. pozdro Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Przypominam o maskotkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Przypominam o maskotkach! :lalag: :( :) :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tam zbierają maskotki, dla dzieci z domów dziecka na Ukrainie, no chyba, że mi się coś pomieszało w mózgu :-) update:co prawda, nie na Ukrainie, ale w Częstochowie klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 po godz.8 z Opola wyjeżdza ekipa strażaków:) pare moto będzie. Napewno po dradze coś się jeszcze zrodzi Gdzie sie zbieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 My wyruszamy ok 9 z pod biadacza z ekipą z tamtych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Panowie macie jakieś wieści na temat jutrzejszej pogody? Bo cosik mi mówi , że będzie padało. Nie chce krakać ale :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Jaro Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Panowie macie jakieś wieści na temat jutrzejszej pogody? Bo cosik mi mówi , że będzie padało. Nie chce krakać ale :icon_razz: Prawdopodomnie ma nie padać ;)Pogoda Częstochowa ale jak to z pogodą, nigdy nie waidomo:( PS. Wybiera się ktoś z Nysy??Okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No i ja chyba odpadam... rozchorowalem sie.. na oczy nie widze, chociaz mam cicha nadzieje ze do jutra mi przejdzie, ale jak bedzie- napisze wieczorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi