KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 W tym roku byłem pierwszy raz, w 2008 jade napewno :icon_biggrin: p.s. Tylko mam nadzieje że zoorganizują jakieś grogowskazy czy cuś, nie tak jak w tym roku gdzie tabuny Motocykli krążyły i szukały drogi na Górke Przeprośną :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jak do tego czasu kupie sprzeta to na bank polece A jak nie kupisz to będziesz robił za nakładke na siedzenie pasażera w VFR malowanej na HRC :bigrazz: tak czy inaczej na J.G. sie zjawisz a jak nie to dupa z Ciebie Kuraku :D Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) wypowiem sie i ja :icon_rolleyes: ,nie wiem co do tego czasu sie wydarzy,chcialbym poleciec wszystko zalezy od pogody jak bedzie oki i nic nie wypadnie to startuje razem z dziewczyna mysle ze ktos z lubelskiego napewno bedzie lecial to sie podlacze z mila checia aha i jak to sie zaczyna tzn w jakich godz i to jest jednodniowa pielgrzymka? Edytowane 16 Listopada 2007 przez czarek thunder-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 taki był plan imprezy w tym roku: http://www.rajdkatynski.net/plakat_druk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A z Krakowa (lub przez Kraków) będzie ktoś armaturą się toczył ;) bo za szlifierkami nie nadążę. Pozdrówki :flesje: Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A z Krakowa (lub przez Kraków) będzie ktoś armaturą się toczył :icon_twisted: bo za szlifierkami nie nadążę. Pozdrówki :crossy: No my pewnie pojedziemy ale prędkość 100-130.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Póki co to jeadę na 100 %, w tamtym roku byłem w Wawie więc wtym roku częstochowa. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł fire blade Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Prawdopodobnie też zawinę plecaczek i będę, może ktoś jeszcze z Poznania lub okolic ma to w planach? może polecimy jakąś większą grupą? Heja . Też się wybieram - nie wiem którędy lecisz??? jak przez Wrocka to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Heja . Też się wybieram - nie wiem którędy lecisz??? jak przez Wrocka to spoko. Z Poznania do Częstochowy to walnę albo a2 do Łodzi dalej do Częstochowy, albo przez Ostrów Wlkp. Kępno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł fire blade Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Z Poznania do Częstochowy to walnę albo a2 do Łodzi dalej do Częstochowy, albo przez Ostrów Wlkp. Kępno. słuchaj . przez ostrów kępno jest fajna droga. może spotkamy się w kępnie. jakoś się spikniemy. prawdopodobnie będzie nas kilka moto.w sobote 19 04 08r będziemy się umawiać. witam Jak zwykle pisze o tym spotkaniu bardzo wczesnie, wg. niektorych za wczesniej ale chcial bym zeby kazdy z nas mogł spokojnie zarezerwowac sobie ten jeden dzien na rozpoczecie sezonu i modlitwe za to zeby byl bezpieczny i szczesliwy. tak wiec data spotkania to: 20 kwietnia 2008r. pozdrawiam jak będziesz miał plakat- to podrzuć rozwiesze we wrocku i okolicach. [email protected] słuchaj . przez ostrów kępno jest fajna droga. może spotkamy się w kępnie. jakoś się spikniemy. prawdopodobnie będzie nas kilka moto.w sobote 19 04 08r będziemy się umawiać.jak będziesz miał plakat- to podrzuć rozwiesze we wrocku i okolicach. [email protected] sorki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 jak będziesz miał plakat- to podrzuć rozwiesze we daj znac i mnie jak bedziesz miec plakat to i ja rozwiesze cos pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 słuchaj . przez ostrów kępno jest fajna droga. może spotkamy się w kępnie. jakoś się spikniemy. prawdopodobnie będzie nas kilka moto.w sobote 19 04 08r będziemy się umawiać. ok jestem za :icon_exclaim: to czekamy jeszcze 5 miesięcy gggggggrrrrrrrrrrrrrr :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 na 99.9% będę... pasowało by cebe poświęcić bo to mój pierwszy sezon na niej...leci ktoś z Piotrkowa tryb. lub okolic? proszę o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzięki za info :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzięki za informacje. Pewnie się uzbiera grupa z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi