wojtas77 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 :icon_rolleyes: mnie tyż nie wyskakuje plakacik co jest grane, tylko cos kwadratowego czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 u mnie jest ok ale jak co to podesle na maila tylko prosze o takie informacje - adresy mailowe Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerbit Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 hehe oki lepiej nie "Robic chalasu" :icon_biggrin::D:D jak to moja babka mowi :clap::D witam jak bende leciał to sie zgadamy i spotkamy sie u ciebie w ostrowie!!!! ale to jeszcze jest czas jak co to sie zgadamy jakos w kwietniu albo pod koniec marca!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jak by ktoś z Lublina leciał czy przejeżdzał to napiszcie na priva to bym się podłączł z prędkością od 100 km/h wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jak by ktoś z Lublina leciał czy przejeżdzał to napiszcie na priva to bym się podłączł z prędkością od 100 km/h wzwyżbardzo chciałbym polecieć mam nadzieje że się uda jakby co bedziemy w kontakcie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonfox Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja jade na 100% ! Kto sie wybiera z Nowego Sącza lub okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja również na 100% tylko szukam kogoś kto by przez Wieluń jechał albo z Wielunia :D tylko ze moja przelotowa to max 120, a preferował bym tak okolo 100 km/h ewentualnych chętnych proszę o kontakt gg 3787246 pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 RudyXJ o której planujesz wyjechać od siebie? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 RudyXJ o której planujesz wyjechać od siebie?a jeszcze sie nawet nie zastanawiałem , ale sądze , ze ok 6-7 wystarczy ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Moi chcą wyjechać tak jak w tamtym roku ok 4-5 z przerwą na odmarznięcie we Wrocławiu :icon_arrow: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Będzie jechał ktoś z okolic Rzeszowa ale jakimś mniejszym sprzętem? Ja chcę się wybrać na moim endurko (125 pojemności) i nie chcę spowalniać imprezki, więc szukam ludzi na podobnych sprzętach:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Gdyby ktoś jechał z okolic Olseno Opole przez Przystajń zaprzęgiem proszę o kontakt na priv. Mam złamaną noge i normalne moto raczej odpada (chyba że ozdrowieje) w kazdym bądź razie flacha dobrej wódki bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jak praca pozwoli, to raczej się stawię> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 WitamPoznań będzie napewno!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 WitamPoznań będzie napewno!!!!! :icon_question: poznań poleci pewnie przez ostrów może sie jakoś zgramy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi