polo40 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam mam aprilie af-1 replike 90 rok 125 ostatnio rozypałem śilnik i kupiłem nowy rs 125 95r. i chodzi mi za*eb..... na wysokich obrotach dużo lepiej niż ten stary ale co z tego jak na średnich obrotach słabo sie zbiera i trudno startowac bo jest słaby moc dostaje dopiero gdy ma powyżej 8 tys. co jest nie tak? :icon_mrgreen: :biggrin: :crossy: :clap: :wink: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcincagiva Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Miałem to samo w mojej rsie .. u mnie to byla oznaka zajechanego juz troche cylindra gdy włożyłem nowy kmpl odrazu lepiej latała ... pozatym musisz zwrócić uwage ze to jest 2suw czyli mocy dostaje dopiero na wysokich obrotach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 haha, toi jest panowie wina zaworu wydechowego, masz go otwartego na max, cala przyczyna, podlacz elektromagnes i wyreguluj, dla pewnosci, zamknij zawor scisnij jakas opoaska czy cos i zobaczysz ze ma dół, lecz wtedy nie bedzie miałą wysokich obrotow, pokombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi