christopheer Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Witam wszystkich !!Wróciłem wczoraj z z Niemiec z moim nowym nabytkiem .... już nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu. Na razie zabiorę się do przygotowania go do "przezimowania". http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6507cce36b5d9ee3.html Pozdrawiam serdecznie !!! Edytowane 3 Listopada 2007 przez christopheer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam wszystkich !!Wróciłem wczoraj z z Niemiec z moim nowym nabytkiem .... już nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu. Na razie zabiorę się do przygotowania go do "przezimowania". http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6507cce36b5d9ee3.html Pozdrawiam serdecznie !!!Zobaczyłem foto Twojej nowej maszynki- NO-NO-nie mam pytań, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 piękne cacko, pozdrowienia i pewnie do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Super sprzęt.Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron92 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Piękna maszyna oby więcej takich w naszym kraju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Gratki pieknego sprzętu...nie mój typ ale super sprzęt szerokiej dróżki i przyjemnej jazdy :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nawet już ubrany. Gratulacje! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem - pikny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Piękny sprzęt :D Gratulacje, kupiłeś go przypadkowoczy może masz kogoś kto się tym zajmuje sam kupiłem swójsprzęt z niemiec i jestem bardzo zadowolony ale myślę o czymświększym np. VN 1,6 Clasic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Naprawdę piekny i w moim stylu :icon_biggrin: Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi