ar2r Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ja po koszykowce mialem zerwanego achillesa - 6 tygodni w gipsie plus rehabilitacja. nawet nie chce wspominac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja wyjątkowo nie mam szczęścia w tym sezonie. Najpierw przez moje kilkudniowe ociąganie w podjęciu decyzji sprzątnięto mi z przed nosa przepięknego, super przerobionego Mean Streaka. Później szukałem i szukałem ale nic już nie było tak ciekawe. W końcu znalazłem i kupiłem i przez prawie miesiąc walczyłem z dokumentami do rejestracji (był sprowadzony ze Stanów). A teraz kolejny przestój.... ech... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Żeby było lepiej to najpierw musi być gorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie szanownych kolegów :buttrock: I jeszcze serdeczniej zapraszam na 53 stronę forum VROC. Ja od niedawna śmigam wymarzonym Vn 1500 clasic. Jest boski. Więcej komentować nie muszę prawda? pozdrowionka :buttrock: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubudr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 No i mi wypada przywitać się z szacownym gronem V. Właśnie skończyłem kompletowanie ciuchów i czas na wypróbowanie sprzęcika. Przy okazji mam pytanie. Mimo, że mój angielski nie jest najgorszy za cholerę nie mogę znależć na stronie VROC miejsca , w którym zaczyna sie rejestrację. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 http://www.vroc.org/profile.php?mode=regis...ff69a48a1039719 Become a member Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubudr Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 dzięki właśnie się zarejestrowałem. Teraz cierpliwie na nr poczekać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) Vampimar - chcesz byc z nami w grupie VROC i miec taki piekny znaczek pod avatarem.?? dawaj znac. Mogę też taki dostać? I grupę VROC również. Dzięki z góry ;) Edytowane 12 Grudnia 2009 przez valecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam Wszystkich, w siodle 3 sezony w tym ostatni na VNie 750 z 2003r. Miło było wejść w posiadanie tak świeżej legendy dającej poczatek linii Vulcanów (chyba się nie mylę?) i w dodatku w szczycie kryzysowego załamania rynku. Koledzy pukali się w głowy mówiac „coś ty kupił będziesz tylko naprawiał” no cuż nie wszystkie panie mają idealny harakter a w przypadku tej liczy się bardziej przyjemność nawet okupiona przejściami. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witajcie! Chętnie dołączę do grupy. Mój VROC Number: 28964 dosiadam VN 900 Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Właśnie otrzymałem dziś nr vroc 31415 i z przyjemnością chciałbym dołączyć do grona osób, którzy czerpią przyjemność z jazdy motocyklem. O swoją maszynę postarałem się kilka miesięcy temu, a do pełni szczęścia - na razie :wink: - potrzebna mi info do kogo się zglosić o nabycie zaszczytnej naszywki lub znaczek vroc (a może i jedni i drugie), no i genialnej oznaki pod awatarem z góry dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Właśnie otrzymałem dziś nr vroc 31415 i z przyjemnością chciałbym dołączyć do grona osób, którzy czerpią przyjemność z jazdy motocyklem. O swoją maszynę postarałem się kilka miesięcy temu, a do pełni szczęścia - na razie :wink: - potrzebna mi info do kogo się zglosić o nabycie zaszczytnej naszywki lub znaczek vroc (a może i jedni i drugie), no i genialnej oznaki pod awatarem z góry dzięki i pozdr Naszywki już znalazłeś ;), a o znaczek i grupę poproś "ar2r". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubudr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam. Prawdopodobnie popełniłem nietakt, poprosiłem o naszywki bez uprzedniego zgłoszenia się do admina forum. Wybaczcie proszę ze względu na wiek oraz brak znajomości zasad forum, jest to moje pierwsze, w którym aktywnie uczestniczę. Proszę zatem o przyjęcie mnie do waszej szacownej grupy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba2v Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, Mam ten sam problem, co kolega bubudr i proszę szanownych o przyjęcie mnie do grupy. VROC # 31422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 zalatwimy wszystko w dniu jutrzejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi