mosiu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Wysłałem Ci wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No niestety, ja wpadłem pożegnać się z kompanią od VN, bo dwa lata temu oddałem mojego VN800A w dobre ręce człowieka z pod Brodnicy. Na starość przyszło mi pomykać Aprilią ETV 1000, ale taka maszyna zawsze była moim marzeniem, więc zdrada z powodów emocjonalnych wydaje się usprawiedliwiona.Niemniej nr VROC zachowałem, razem z naszywką i znaczkiem z 2008. Jak będę wystarczająco duży i silny, to wrócę do VN ale już tego większego np. 1600, bo to dobre maszyny są :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalonyszakal Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Sławek. Po 30 latach wróciłem na drogi zmotocylem Honda Shadow 125. Śliczna czarna maszyna. Motocykl w stanie idealnym sprowadzony z zagranicy. Oczywiście golarki trzeba go ubrać. No i pierwszy zakup i problem. He he he, takie życie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi