robertgu Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam.Chce wymienić płyn chłodzący. Dzisiaj wziąłem się za spuszczanie cieczy po odkręceniu przewodu, którym woda wraca do chłodnicy a wychodzi z karteru zastanowiłem się czy dobrze robie nigdy wcześniej niemiałem do czynienia z chłodnicą przy motocyklu. Czy jest śruba pozwalająca odpowietrzyć układ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Do spuszczania płynu chodniczgo jest specjalna śruba na deklu pompy wody. Układ chodzenia sam sie odpowietrzy po odpaleniu silnika można wtedy uzupełnić płyn pezez korek wlewu lub przez zbiorniczek wyrównawczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertgu Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Do spuszczania płynu chodniczgo jest specjalna śruba na deklu pompy wody. Układ chodzenia sam sie odpowietrzy po odpaleniu silnika można wtedy uzupełnić płyn pezez korek wlewu lub przez zbiorniczek wyrównawczy. Pozdrawiam Dziękuje lepiej pytać jak błądzić. Przy późniejszym odpaleniu i nagrzaniu silnika nie zauważyłem zmiany poziomu a trochę go wyleciało termostat zadziałał . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Kawasaki-EN-500-t19857.html Nie zadawaj po dwa razy takiego samego pytania bo bałagan robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertgu Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Kawasaki-EN-500-t19857.html Nie zadawaj po dwa razy takiego samego pytania bo bałagan robisz. z bałaganem to masz racie jeszcze raz dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi