RaY Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Jade jutro do Louisa w Niemczech i widze, ze maja ciekawe promocje - jaki najlepiej wybrac - NOLAN N84 LEOPARD VPS za 540 zł u nas koło 1 tys stoi. Ma dziwna czarna szybke od polowy jak to sie spisuje ? Maja akurat moj romziar XS tylko kolory 2 - srebrno niebieski i srebrno czerwony a moto mam zolte.... ale to chyba nie bedzie problem z tym kolorem :icon_mrgreen: PS. maja jeszcze Uvex PS 430 za 240 zl a u nas jakies 470. Edytowane 31 Października 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Pozwól, ze zapytam: Znalazłeś te ceny w sklepie internetowym? Bo jeśli tak, i dotyczą one resztek magazynowych ("Restposten"), to z tego co mi wiadomo, nie można ich dostać w salonach, a jedynie przez internet. Na stronie jest pokazany stan całej sieci, ale nie jest powiedziane, że dany kas można w tej cenie dostać w Berlinie - może leży na zapleczu w Hamburgu czy Wiedniu? :-) Jeśli został tylko taki rozmiar, to można przypuszczać, że to właśnie wyprzedaż pozostałości (bo M, L i XL schodzą chyba najszybciej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Przed chwilką sprawdzałem i ten kask jest na wyprzedaży, a nie w ofercie promocyjnej z gazetki :( Jeśli chcesz go kupić to tylko przez internet...Jest na dole strony chyba napisane, że "restposten" nie obejmuje sklepów :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 mowili, ze mozna zamnowic i odebrac we Frankfurcie :icon_mrgreen: Czekam na opinieeee. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi