PERKUS Opublikowano 4 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2003 cześć Bauer! za te informację nie ma sprawy zawsze do usług. a i sorki :oops: że pomyliłem toją ksywę z Pipcykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Mimo ck idzie ciężko bo za 4 miesiące mam maturę. Jakby tego było mało musiałem zrezygnować z wypożyczanego do tej pory garażu i cały wekend przenosiłem się do piewnicy w bloku 2m na 3m. Narazie robota stoi w miejscu i ogólnie jest h..wo. Cały czas na wszystko brak mi czasu, ale kombinuje jak mogę. Narazie jestem w fazie przygotowywania blach do malowania i zbierania brakujących części. Już prawie wszystko mam, miejmy nadzieję że z tym prędkościomierzem wypali to będzie mi brakowało opon i wydechu. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Fajnie, że znalazłeś już ten prędkościomierz. Z oponek polecam Mitasy. Uniwersalny bieżnik i przystępne ceny.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 6 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2003 Napisz,M67 coś o tych oponkach i cenach,bo mnie w Janku wymiana na sezon czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2003 Hi;W swoim Junaku mam założone Mitasy 19x3,5" - model H-02. Co do ceny, to nie pamiętam, ale na stronie Mitasa znajdziesz cennik http://www.mitas.motocykle.pl/. Jak na razie nie mam do nich uwag. Kolega na K-750 śmiga już drugi sezon i sobie chwali. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi