waldas7 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Patrzę sobie na Amerykanckie programy na Discovery "Amerykancki Chopper" itp i widzę jakie fajne gadżety tam robią do moto. Lubie sobie czasami coś powiesić na mojego intruza i napalony pedzę na allegro, a tam od wielu lat te same Orły na błotniki, Czaszki na rejestracje no i takie tam duperelki :) Osłonę aku do VL1500 widzę tam już od 2 lat chyba z okładem ten sam wzór.Jak się już trafi no na ten przykład fajna podkładka pod tablice rejestracyjną to cenę ma taką że raczej napewno ze szczerej platyny jest zrobiona. Pomarudziłem sobie, ale ulżyło mi trochę. Może ktoś wie gdzie można zakupić dużo wszelakich choinkowo-chromowych ozdóbek na moto. Oczywiście metalowych nie jakiś Plastyk od skośnookich braci pśiknięty sprejem. Może ktoś ma jakieś fajne wzory, które można udostepnić bez draki o "Prawa autorskie" Sam sobie wtedy mogę w zimowe wieczory uskuteczniać twórczość, potem strzelić chromik i cieszyć oko. No i te zawistne spojrzenia innych miłośników ozdóbek - BEZCENNE !! :icon_rolleyes: Może temat się rozwinie i coś z tego będzie ?? Pozdrawiam Miłośników Obwieszonych MotoWaldas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 zajrzyj na stronke amerykanskiego ebay., znajdziesz wszystko :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) do powyzszego >>>oto adress Edytowane 31 Października 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :) http://www.allegro.pl/item261932849__chron...najtaniej_.html i tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto :buttrock: pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :crossy: http://www.allegro.pl/item261932849__chron...najtaniej_.html i tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto :wink: pozdrawiam! Dobre biore. Nada się na każde moto :evil: W zeszłym tygodniu udało mi się kupic gmola firmy Highway Hawk do mojego Intruza :banghead: Edytowane 3 Listopada 2007 przez waldas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto pozdrawiam! Eeee już ta naklejka jest ''oklepana'' lepiej iść do agencji........ :icon_razz: reklamowej,żeby zrobili naklejkę/naklejki z indywidualnym hasełkiem.Grunt to się wyróżniać. :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 zajrzyj na stronke amerykanskiego ebay., znajdziesz wszystko :clap: :clap: A jak jest z zakupem?Można przez internet? jak dlugo leci przesylka? placi sie jakies dodatkowe oplaty czy podaną cene mnozymy przez wartość dolara + przesylka i wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Eeee już ta naklejka jest ''oklepana'' lepiej iść do agencji........ :icon_razz: reklamowej,żeby zrobili naklejkę/naklejki z indywidualnym hasełkiem.Grunt to się wyróżniać. ;) :cool: :clap: Zerknij na mój avatar :clap: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Zerknij na mój avatar Jeśli mnie mój młody wzrok nie myli to masz w avatarze bliźniaczo podobny :icon_mrgreen: ''napis'' :lalag: :biggrin: ....a niemówiłem,że to już ''oklepane'' :P :P :P :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A jak jest z zakupem?Można przez internet? jak dlugo leci przesylka? placi sie jakies dodatkowe oplaty czy podaną cene mnozymy przez wartość dolara + przesylka i wsio? tak, mozna przez internet>jesli zarejestrujesz sie na ebayu, rejestrujesz sie rowniesz w systemie PayPal>internetowe przelewy. dolary Ci przeliczaja srednim kursem, po czym zabieraja Ci z konta>towar wysylaja zazwyczaj po wplynieciu pieniedzy na konto>na towar mozesz czekac okolo 2 tyg , kupowalem juz wiele razy i wszystko bylo cacypozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A może delikatne zamówienie u jakiegoś grawera mi się maży np. gustowna "GNIDA" na sztabie gdzieś z tyłu na oparciu Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :icon_twisted: Jak wspomnieli rozmówcy gadżet dość oklepany. A poza tym KAŻDA naklejka z czasem pozostawia ślady, więc jak nie zamierzasz malować baku to odradzam. Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tak sobie myślałem nad tymi naklejkami z hasełkiem i ''se umyśliłem'', że dobrym, chodź bardziej kosztowniejszym pomysłem, było by zrobić takie hasełko aerografem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi