Skocz do zawartości

Dobre gadżety na Choppera. Gdzie ??

waldas7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzę sobie na Amerykanckie programy na Discovery "Amerykancki Chopper" itp i widzę jakie fajne gadżety tam robią do moto. Lubie sobie czasami coś powiesić na mojego intruza i napalony pedzę na allegro, a tam od wielu lat te same Orły na błotniki, Czaszki na rejestracje no i takie tam duperelki :) Osłonę aku do VL1500 widzę tam już od 2 lat chyba z okładem ten sam wzór.

Jak się już trafi no na ten przykład fajna podkładka pod tablice rejestracyjną to cenę ma taką że raczej napewno ze szczerej platyny jest zrobiona. Pomarudziłem sobie, ale ulżyło mi trochę.

Może ktoś wie gdzie można zakupić dużo wszelakich choinkowo-chromowych ozdóbek na moto. Oczywiście metalowych nie jakiś Plastyk od skośnookich braci pśiknięty sprejem.

Może ktoś ma jakieś fajne wzory, które można udostepnić bez draki o "Prawa autorskie" Sam sobie wtedy mogę w zimowe wieczory uskuteczniać twórczość, potem strzelić chromik i cieszyć oko. No i te zawistne spojrzenia innych miłośników ozdóbek - BEZCENNE !! :icon_rolleyes:

Może temat się rozwinie i coś z tego będzie ??

Pozdrawiam Miłośników Obwieszonych Moto

Waldas

czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :)

http://www.allegro.pl/item261932849__chron...najtaniej_.html

i tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto :buttrock: pozdrawiam!

czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :crossy:

http://www.allegro.pl/item261932849__chron...najtaniej_.html

i tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto :wink: pozdrawiam!

Dobre biore. Nada się na każde moto :evil:

W zeszłym tygodniu udało mi się kupic gmola firmy Highway Hawk do mojego Intruza :banghead:

Edytowane przez waldas7

tak sie zastanawiam czy nie zainwestować i zamontować go od nowego sezonu na swoje moto pozdrawiam!

Eeee już ta naklejka jest ''oklepana'' lepiej iść do agencji........ :icon_razz: reklamowej,żeby zrobili naklejkę/naklejki z indywidualnym hasełkiem.Grunt to się wyróżniać. :rolleyes: :)

zajrzyj na stronke amerykanskiego ebay., znajdziesz wszystko :clap: :clap:

A jak jest z zakupem?

Można przez internet? jak dlugo leci przesylka? placi sie jakies dodatkowe oplaty czy podaną cene mnozymy przez wartość dolara + przesylka i wsio?

Eeee już ta naklejka jest ''oklepana'' lepiej iść do agencji........ :icon_razz: reklamowej,żeby zrobili naklejkę/naklejki z indywidualnym hasełkiem.Grunt to się wyróżniać. ;) :cool:

:clap: Zerknij na mój avatar :clap:

pzdr

kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

• 2 tygodnie później...

A jak jest z zakupem?

Można przez internet? jak dlugo leci przesylka? placi sie jakies dodatkowe oplaty czy podaną cene mnozymy przez wartość dolara + przesylka i wsio?

tak, mozna przez internet>jesli zarejestrujesz sie na ebayu, rejestrujesz sie rowniesz w systemie PayPal>internetowe przelewy. dolary Ci przeliczaja srednim kursem, po czym zabieraja Ci z konta>towar wysylaja zazwyczaj po wplynieciu pieniedzy na konto>na towar mozesz czekac okolo 2 tyg , kupowalem juz wiele razy i wszystko bylo cacy

pozdr :)

A może delikatne zamówienie u jakiegoś grawera mi się maży np. gustowna "GNIDA" na sztabie gdzieś z tyłu na oparciu

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

czesc Waldas, ja znalazłem na Allegro dość ciekawy i nietypowy gadzet do chopera i nie tylko :icon_twisted:

Jak wspomnieli rozmówcy gadżet dość oklepany. A poza tym KAŻDA naklejka z czasem pozostawia ślady, więc jak nie zamierzasz malować baku to odradzam.