piotrek2345 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Mam pewien problem z zaworem w mojej rsce a mianowicie dziwnie przerywa w zakresie 5-6,5 tys obrotow myslałem ze zawor jest zle wyregulowany a wiedz rozebrałem i patrze zawor jest zatary Confused i linki poluzowane elektromagnes działa ale linki sa tak poluzowane ze nawet nie ciagnie zaworu i mam pytanie ma ktos zdjecia porobione jak to wszystko powinno byc zamontowane a mianowicie ktos troche pogrzebal przy tych linkach(poprzednim włascicielem był włoch) i wszystko jest jakos tak prowizorycznie porobione ,potrzebuje fotek zeby zrobic to tak jak pownno byc z góry dzieki za pomoc nikt nei ma zdjec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Tu masz pokazane na rys. jak to wygląda przy cylindrze http://www.bikepics.com/pictures/1070009/ u mnie jest trochę inaczej (rotax 123) ale mam na kompie różne schematy itp. do rotaxa 122 po ang. i niem. Najważniejsze to dopilnować żeby linka nie spadała z zaworu, który wchodzi w cylinder. Jak spada i jest luźna to dociągnij ją przy elektromagnesie Edytowane 28 Października 2007 przez SuleY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 móglbys wyslac i te schematy rotaxa 122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Umieszczę na sendspace, jak się skończy upload to dam linka Oto link: http://www.sendspace.com/file/kqg8pr Edytowane 30 Października 2007 przez SuleY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi