barthazz Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 Witam. Pytałem się w Lesznie po ile jest obrotomierz - to mi powiedzieli że po 180zł. A jak zapytałem się w Poznaniu - to mi powiedzieli, że po 130zł. Więc o co to chodzi. Takie duże różnice w cenach?. A po ile są w Waszych miastach (może bęą po 70zł). Muszę go kupić więc to chyba oczywiste, że kupię go po jak najmniejszych kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 W Poznaniu w motusie mna rzucilo o glebe jak zobaczylem cenny nowych obrotomiery i predkosciomierzy... 160 albo 180 nie pamietam... a na allegro kiedys byl kolesktory w piwnicy znalaz duzo nie uzywanych do jawy chcial 30 zl za jedna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 www.wilmat.torun.com.pl obrotomierz kosztuje 95 zybli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Etz251 Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 U mnie w Bydgzosczy w Motozbycie są po 145 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 18 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2003 na moto bazarze w Łodzi i na allegro widziałem używane w praktycznie idealnym stanie po 30 zł... szukajcie a znajdziecie :) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 na moto bazarze w Łodzi i na allegro widziałem używane w praktycznie idealnym stanie po 30 zł... szukajcie a znajdziecie :) Ta cena by mi stykła. Muszę w grudniu przejechać się na motobazar do Poznania i może da rade kupić coś taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 na moto bazarze w Łodzi i na allegro widziałem używane w praktycznie idealnym stanie po 30 zł... szukajcie a znajdziecie :) Ta cena by mi stykła. Muszę w grudniu przejechać się na motobazar do Poznania i może da rade kupić coś taniego Nie nastawialbym sie na motobazar w Poznaniu-ile razy tam bylem to dostawalem goraczki po uslyszeniu cen za jakie wystawione byly czesci na sprzedaz.Duzo wiekszy i wybor i za duzo mniejsza kase masz w Lodzi.Ale probuj w Poznaniu,moze Tobie uda sie cos znalezc ciekawego za niewielka kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 20 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 Co do tego obrotomierza to od sąsiada jutro kupuję za paczke fajek i piwo (8zł). Napiszę za pare dni czy działa. No i działa ten kumpla obrotomierz za te 8zł, ale ma caą blaszke, która przyczymuje szkiełko powiginaną. Ciekawe czy idzie taką szybkę z tą blaszką kupić osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 26 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 No to ci sie udało!!!!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2003 No to ci sie udało!!!!!! Pozdro Byłem się pytać w sklepie o tą blaszkę. mają ją po 12zł, czyli szkiełko będzie więcej warte niż cały obrotomierz :( Teraz tylko muszę kupić mocowanie zegarów i pozakładać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a mi sprezynka poleciala jak szarpalem sie z bialymi zegarami i teraz mi dziwnie chodzi ta wskazówka mozna taka sprezynke kupic ? bo mnie to zastanawia? pozdrowki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ciekawe czy idzie taką szybkę z tą blaszką kupić osobno. Ja dobrałem szybkę ze starej latarki, idealne wymiary średnica grubość :) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi