RaY Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wywalilem tylni blotnik. Na new foto widac :crossy: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 a ja naprzyklad bym chcial taki blotnik, tylko ze mi trzeba czarny a nie zolty. nowego nie bede raczej kupowal - handlujemy? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Fajna Hondzia, podoba mi się ten wydech poprowadzony górą i nadkole. A to Ty jesteś na tym zdjeciu? Masz 19 lat a wyglądasz na 30 :notworthy: POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Fajna Hondzia, podoba mi się ten wydech poprowadzony górą i nadkole. A to Ty jesteś na tym zdjeciu? Masz 19 lat a wyglądasz na 30 ;) POzdr dobre :D wczoraj mnie w sklepie prosili o dowod bo mowili, ze mam 16 lat :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 WITAM KOLEGO I GRATULUJĘ ZNAJOMY TEŻ SZYKUJE SIĘ NA TAKIEGO HORNECIKA POWODZONKA I UCIECHY ZE SWJ PIĘKNOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 szerszeń pierwsza klasa :) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1991 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Fajny Sprzęcik :) :crossy: :wink: Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi