majkelpl Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 majkel samochodem??? ale wstyd :icon_razz: A co mam z dwojka dzieci ........... Dragiem singlem smigac ???? ;) No Kaske na bak to bym jeszcze wzial, ale dwoje dzieci .............Nadal informuje ze mam dwa wolne miejsca w aucie.Full wypas, klima, GPS ............ :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Full wypas, klima, GPS ............ :)zapomnailes wspomnec o komorce :biggrin:)))) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: i zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 zapomnailes wspomnec o komorce :))))) :) :biggrin: i zegarku Jakbys zapomnial ........ komorka juz jest a zegarek dzisiaj dostalem :clap: Natomiast gwarantuje ze pojazd NIE bedzie obsrany przez ptaki :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) 24 maja o 4 rano laduje sie na prom w dover-dunkierka i brykam dalej do boleslawca (dolnyslask) szukam chętnych na wspólny przejazd. brykam miom moto 2 Edytowane 17 Maja 2008 przez Bobekaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 24 maja o 4 rano laduje sie na prom w dover-dunkierka i brykam dalej do boleslawca (dolnyslask) szukam chętnych na wspólny przejazd. brykam miom moto 2 To moze sie spotkamy,jade do Wroclawia ale wciaz sie zastanawiam,piatek wieczor czy sobota. Zarezerwowales juz prom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobekaa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) To moze sie spotkamy,jade do Wroclawia ale wciaz sie zastanawiam,piatek wieczor czy sobota. Zarezerwowales juz prom? Prom zarezerwowany miesiąc temu, mam tomka (rider 2) to nie zabłądzę. dziś o północy ruszam z northampton. W piatek jeszcze pracuje, po pracy lulu i podroż. Mam nadzieje dojechać bez noclegu. Boleslawiec o rzut kamieniem od granicy i autostrad powinienem dać rade (A4 nie zaliczam do autostrad a szczególnie odcinka od granicy do Boleslawca, dlatego będę jechał przez Zgorzelec). Do zobaczenia na trasie. Edytowane 23 Maja 2008 przez Bobekaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Odswiezam temat. Mam zabukowany prom na 17go wrzesnia na 8 rano w Dover. Smigam prosto do Polski. Jakby ktos sie by chcial dolaczyc, to razem bedzie razniej :cool:. Predkosc przelotowa jak na nakeda bez szyby. Mysle ze jakies 130 km/h max. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A ja mam zabookowany na 4 wrzesnia na 14.00 :P Smigam do Polski z przystankiem w Niemcowni :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A ja wczoraj wyslalem moto busikiem do PL :P 250 funa od drzwi do drzwi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekc Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A ja wczoraj wyslalem moto busikiem do PL :P 250 funa od drzwi do drzwi ;) coz cena moze i niezla (za samochod 400-450f) ale wolal bym na kolach pojechac.......ale urlop dluzszy dopiero na wakacje zaplanowany :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi