Waldi Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jesli jest ktos chetny to zapraszam na bialostkacka o 21 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Waldi nikt bialy o 21 na Bialostocka nie przyjedzie, przeciez to koniec swiata i strach tam podobno biale niedzwiedzie chodza po ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 eeeeeeeeee nie dramatyzuj... :banghead: 886 501 912 jak by mial ktos ochote napic sie i pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Nie nie nie Waldemarze, weekend. Weekend. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Waldi kazał przekazać że Piątek lub Niedziela :flesje: OVER :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 elo ziąąąąąą Siedze w domciu pije "herbatke" a tu polaczylo mnie z internetem :buttrock: Ciezko stronki chodza i rozlacza co chwile, ale nie w tym rzecz. Mieszkanie mam jeszcze rowny tydzien, jesli tego nie wykorzystamy pozniej nie bedzie okazji. Wstepni NIEDZIELA ? Odpowiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jak ty Waldi proponujesz niedziele to ja ci powiem że znowu będę weekend miał pijacki, ale nie uważam aby było to coś złego :icon_twisted: :clap: :notworthy: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Jak ty Waldi proponujesz niedziele to ja ci powiem że znowu będę weekend miał pijacki, ale nie uważam aby było to coś złego :) :icon_mrgreen: :)i chce tobie Listek dodac, ze w sobote tez Waldiego zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dokladnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Czyżbyście chcieli coś pić bezemnie??? nieładnie!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no jak to ? przeciez jest napisane piatek ? niedziela ? najlepiej wykorzystac i piatek i niedziele. Nie ma jeszcze planow na piatek dlatego proponuje spotkac sie gdzies !!! albo wybrac sie na jakies balety ale nie siedziec w domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Mam butlę 0,5l he he he za szafą :notworthy: :) ;) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Jeśli prognozy na sobotę będą niemotocyklowe to piątek to dobra opcja :buttrock:, natomiast jeśli pogoda na sobotę będzie zachęcała do jazdy to ewentualnie jakiś lajcik z mojej strony. Trzeba korzystać póki można :crossy: bo niedługo już tylko picie zostanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 nie mam motocykla, "jazde" mam jak wypije :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Waldi my prawie po sąsiedzku.....ja na Targówku.....zapisałem Twój tel...zrobie Tobie najazd na kwadrat....wezmę po drodze jakies mewki i balet skręcimy osssstry :) ;) ;)...aha no i tego spamera zabiore ze sobą....wiesz którego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi