gutek_rapier Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam kumplowi padł tłok i roz...... niclasil i bedzie musiał zrobić sobie tuleje i kupić nowy tłok w związku z tym gdzie można dostać najtańszy tłok do takiej DT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) montuje sie do pytania :) tz ja mam DT 125 R z 1990r chcialem kupic Wossnera i pewnie kupie ale gdzie to dostac najtaniej :icon_mrgreen: ?? i polecacie cos dobrego jeszcze ?? A i jeszcze jedno zasadnicze pytanie na moim starym tloku nie ma zadnych otworow ;/ tz co patrze na allegro to kazdy tlok ma otwory po jednej stronie .. nie wiem jak sien azywaja ale moj tlok ma tylko dziure na sworzen ;/ Co to moze znaczyc ?? Moja DT to rok 1990 Edytowane 24 Października 2007 przez rybex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 najtanszy tlok hmmm metoer albo cos takiego za ok 150zl na allegro itp ale nie polecam lepiej dac troche wiecej i miec pozadnie np wossnera vertexa albo chociaz proxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 to wiem tylko wlasnie gdzie kupic tanio tego Proxa bo woosnera to w motocombo za 350 moge miec a prox duzo gorszy od wossnera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Prox jest tlokiem odlewanym a wossner kutym, co do kanalow to do rocznika chyba do 95 w dtce musi byc tlok z otworkiem na plaszczu u gory od strony gaznika. Ja osobiscie nie polecam proxa bo mialem dtke i pierscienie na nim skonczyly sie po 3 tys km (nie pekly tylko poprostu starly sie do granic)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi