Gość xsyniu147 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ju hu!! Bazanty :biggrin: Dzis zarejestrowalem moto, moja pierwsza tablica rejestracyjna, bylem na maxa podjarany, wczesniej smigalem na komarku z 79 na pedały :buttrock: a teraz dt 80.... Jeszcze tylko ubezpieczenie i gitara ;P i tylko smigac ;P ale i tak nie moge :icon_rolleyes: przeziebiony na maxa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Hehe, nie no gratuluje oczywiście.Gumowych drzew i szerokości :icon_rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Tylko się za szybko nie rozbij :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 dzieki crasch zycze ci takze gumowych znaków;] a moze wiecie w których miejscach mozna na tablicy robic dziury wiertarką drrrr tata!!!!! chcialem w 2 górnych koncach ale w lewym górnym rogu są te gwiazdki <blee> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalrk Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 dzieki crasch zycze ci takze gumowych znaków;] a moze wiecie w których miejscach mozna na tablicy robic dziury wiertarką drrrr tata!!!!! chcialem w 2 górnych koncach ale w lewym górnym rogu są te gwiazdki <blee> mi na błotniku pasowały dziury wlasnie na górze po bokach i zrobiłem dziure centralnie w kółeczku z gwiazdek :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 wierc gdzie ci wygodnie... tylko nie na naklejkach. ja czytając twój temat przeczytałem,,,, mam blachare:P, ale nie o to chodizlo:P pzdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi