Riotstarter Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hej tor Radom czynny sobota niedziela? pozdrawiam, Cytuj Motocykl jest jak alkohol, prawie każdy zaczyna od 50-tek,a po pewnym czasie,Prawie każdy powie że zabawa się zaczyna powyżej pół litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tutaj siedzą ludki które tam grasują.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/147983-tor-w-radomiu/?do=findComment&comment=1830184 Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panwas Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, na imie mam Przemek, mam 22 lata i latam od paru tygodni na yamaha yzf 600Do zobaczenia w niedziele :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witaj Panwas,w sobotę otwarcie sezonu na Wernera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Powitać. A co będzie w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panwas Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Sorka, dzis wolne w pracy i caly dzien mysle ze jutro niedziela:DChodzilo mi o jutrzejszy piknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) a w niedziele jakas trasa pewnie, jak pogoda pozwoli. Ja jutro od 12,na lukoilu na gorce przy gazie bede czerwoną cebrą f3 jakby ktoś coś. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez T-M-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laleczka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemka u Ala mam 27l jestem z Radomia pracuje obecnie w warszawie. W ten weekend wracam i szukam chetnych osob do zabrania mnie na jakas ciekawa pelna przygod przejazdzke gdyz kreca mnie prawdziwi mezczyzni na motocyklach.sama obecnie moto nie posiadam wiec z checia bym do was dolaczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witamy ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witaj w zacnym gronie motomaniaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panwas Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Hej Ala. Podstawoww pytanie czy masz jakis odpowiedni stroj na takie wycieczki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witaj Ala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemka u Ala mam 27l jestem z Radomia pracuje obecnie w warszawie. W ten weekend wracam i szukam chetnych osob do zabrania mnie na jakas ciekawa pelna przygod przejazdzke gdyz kreca mnie prawdziwi mezczyzni na motocyklach.sama obecnie moto nie posiadam wiec z checia bym do was dolaczyla Witaj Ala.Największa radocha to gdy sama prowadzisz, więc postaraj się posiadać moto i wtedy przejażdżki pełne przygód masz gwarantowane ... oraz masę chętnych na wycieczki z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi