pancur Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Za to moto ma na drugie spiryt i jest OK Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Powitać Zdzislawow ;-) Edytowane 3 Marca 2016 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Myślę ,że Moto i spiryt nie idą w parze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 To Ty jednak na wyprawę się nie nadajesz.Spiryt to coś pokrewnego od duch/eng/ Duch motocyklizmu w płynie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Antek, musisz uwierzyć że Pancur na "duchu w plynie" to się zna! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witajcie,Kilka słów o mnie.Moja przygoda z motocyklami rozpoczęła się jeszcze w czasach WSK, następnie wieloletnia przerwa, a od niedawna powrót do realizacji marzeń z czasów młodości.Obecnie w garażu stoją: Honda Shadow 125 i Yamaha XVS1300. Do zobaczenia na drodze. -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Powitać. P.S. Uzupełnij profil, bo zaraz Pancur zapyta o: wiek, płeć i preferencje seksualne :biggrin: Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez harnas60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Powitać:) harnas60 już ma + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witaj OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Widzisz Harnaś,za chwile będziesz miał 100% satysfakcji bo pierwszy plus już jest.Ja jak sobie przypomnę swoje ostatnie 100% to pamiętam że mało mi prześcieradła w dupe nie wciąglo takie miała zasysanie :D.To tyle z żartów pancura na dzisiaj :D Witaj.Będzie dobrze :)P.S. u mnie trzy plusy to wpierd... ;) Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witajcie, dzięki.Ha, Pancur, dobry żart tynfa wart - masz plusa.Wiem ze będzie dobrze, utwierdzasz mnie w tej myśli - masz plusa.Dziś mam dobry dzień ... trzeci plus dla Pancura :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja jednak te 100% to wolę mieć dzięki damskim ustom :D więc nie cukruj. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Taaa - mi też proszę tego plusa skasować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi