sroczka1609 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 witamy :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Czołem. 125? - ważne że guma z tyłu szeroka (z mojej się śmieją) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siema, weź linkę w razie czego będziemy holować , u mnie mocy aż nadto . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Siema, weź linkę w razie czego będziemy holować , u mnie mocy aż nadto . ;)Siema Dzięki ale może jakoś o własnych siłach dopyrkotam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba91x11 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 witam,mam sprawe, poszukuje 6 sportowych motocykli to poprowadzenia ślubu spod kościoła na zamłyniu do restauracji fuego w najblizsza sobote tj.4 lipca. Zainteresowanych prosze o kontakt 511136646, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Coraz ciekawiej na forum. Wcześniej portal randkowy, teraz oferta pracy. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tutaj taka zasada że jak nie motocyklista to młoda na kilka godzin dla ekipy,a jak brzydka to po 100 od łebka ;) Motocykliści maja gratis jak do czech.Ze sportami nie wiem może jest inaczej.Ja tam w gumie i na plastiku źle się czuję.Lata robią swoje.Kesek widzisz jak bys miał lytra to linkę zawsze byś miał.Te z lytrów to do szyi wiążą podobno :P Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kesek, a Ty numer dobry podałeś ? Puściłem Ci smsa i cisza. Ustawiamy się na sobotni Jedlińsk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja tam w gumie i na plastiku źle się czuję.Lata robią swoje. Kesek widzisz jak bys miał lytra to linkę zawsze byś miał.Te z lytrów to do szyi wiążą podobno :P Piszesz tak jakbyś nie miał plastika i linki holowniczej nie potrzebował :cool: :laugh: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ale to panie nie je sport,a na lince jeszcze nie jechałem.na pace i owszem :D Właśnie pozakładałem plastiki.Jutro może fizyk coś pomoże na grzejący kabelek to może w czwartek kawa na Mc-u albo u mnie i jakieś ustalenia co do wekendu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kabelek?- mnie jak kiedyś bolał ząb to se go wyrwać kazałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldwing 30 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam wszystkich! W zeszłym roku śmigałem na Goldwingu 1100 - przesiadłem się na Venturę 1200.Do zobaczenia na trasie.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Cześć . Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi