PAPI220 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Powitac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 witojta witojta :notworthy: ... i motoru sie 3mojta :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaaas Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. Łukasz z Radomia. Pierwszy rok na RF 900R. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 witamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Motocyklistów ;) Jestem z Radomia. 1 rok na motorku Yamaha XJ Diversion (Czerwona Bestia) :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Motocyklistów ;) Jestem z Radomia. 1 rok na motorku Yamaha XJ Diversion (Czerwona Bestia) :biggrin: ;) Czerwona XJ Diversion - gdzieś juz taką widziałem jakieś deja vi ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 no w radomiu już troche jeździ ;d ;) od maja tylko zmiana właściciela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLODI Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich swiezo zarejstrowany,dlugo jezdzacy. BMW K 100 TR. Skoryguje tylko literowka RT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Powitał :D Grzesiek, Ufex z okolic Radomia, od dwóch dni nie pije :D Do zobaczenia na drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 witaj... oho widze ze nasz czlowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witaj, witaj, niepijący, z nami na pewno znowu zaczniesz :flesje: Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 :icon_mrgreen: Witomy, same pijaki :eek: Normalnie strach na miasto wyskoczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Siemka wszystkim przybywającym :buttrock: Qrwa nasatępny co nie pije :bigrazz: moja wątroba już ledwie dyszy od tego niepicia :banghead: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 To dla tego nikt teraz nie jeździ, bo wszyscy piją ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Byle do wiosny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi