Titi Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 piENkna sztuka ta suzuka :icon_razz: :icon_mrgreen: i dla ścisłości ... kolor to LYLIA :buttrock: A motorek to Lylijanna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam wszystkich nowych. LLilowe VX800 nawet często widuje na mieście, pozdrawiam nowego właściciela. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asma1313 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 dziekuje dziekuje:D póki jest benzyna i pogoda jeżdzę codziennie. Choć czasami nudno tak samemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 witaj... czytaj forum, pisz jak gdzies sie wybierasz zwykle jest ktos chetny do wspolnej przejazdzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja tez witam nowych, przypominam o tradycyjnych żurkach, innych wkupnych wziątkach i wypitkach. O dobrych tradycjach trzeba pamiętac i kultywowac. :biggrin: To se kup kultywator :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 To se kup kultywator :icon_razz: :icon_twisted: i pamiętnik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 a wy co wegetarianie abstynenci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 :buttrock: Xylu tu Cie popieram, tradycje trzeba podtrzymywać :buttrock: "Jak ma na imię twoja córka - Tradycja?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) :buttrock: Xylu tu Cie popieram, tradycje trzeba podtrzymywać :buttrock: "Jak ma na imię twoja córka - Tradycja?" Słyszałem że w Gdańsku się ostatnio Urodziła (MIŚ) :icon_mrgreen: . Ja nie pisałem nic o żurku tylko o kultywatorze i kultywowaniu :icon_razz: Edytowane 1 Października 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Jojo, nie mam corki ale spokojna nasza rozczochrana, jak potrzebna ..............................zrobi sie :icon_mrgreen: Jojo wie że oficjalnie masz 2 Xylków :icon_razz: Ostatecznie nie musisz być taki skromny :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPI220 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 WITAM dawno mnie tu nie bylo czy duzo stracilem :banghead: Czy moje dodane zdjecie jakie ustawilem jest widoczne dla innych bo ja swojego nie widze a inne owszem czy tak powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 witam witam... ja tez nie widze Twojego zdjecia, edytuj avatar a nie zdjecie osobiste i powinno sie pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPI220 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzęki pomogło i pojawiło sie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 siema. Opoczno się zalicza do Radomia ? Jak tak to powitać :D Hej już tak dawno mnie tu nie było,że chyba należy się ponownie przywitac :buttrock: WITAM WSZYSTKICH i Pozdrawiam!!! -Przemek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Siemanko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi