SwordOfultimate Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Cześć wszystkim Radomianom mam nadzieje ze bardziej sie poznamy na wycieczkach pozdrawiam Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez SwordOfultimate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam Was Wszystkich, Zawitałam tu w interesach. Nie mam motoru i nawet nie chcę mieć. Za to ogromnie się cieszę, że WY je macie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 I co w związku z tym :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 I co w związku z tym :icon_question: :icon_mrgreen: :D piętro niżej jest odpowiedź... Oj Jojo Jojo... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 nie zdążyłem się załapać :)) a szkoda, szkoda :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nie zdążyłem się załapać :)) a szkoda, szkoda :(( to dopiero za tydzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam wszystkich :notworthy: Jestem totalnym świeżakiem w waszym świecie.7 lat się zbierałem za zrobienie prawka po pierwszych nie udanych próbach i w tym roku wreszcie się udało :buttrock: Minęło sporo czasu jak czymś jeździłem,ale po długich poszukiwaniach zakupiłem coś co mi się podoba i jeździ (niektórzy powiedzą ,że niekoniecznie jeździ) Suzuki GSX 600F.Na razie z drącymi kolanami i mokrymi dłońmi,ale z wielkim bananem na gębie robię pierwsze kroki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 witamy... witamy... ja tez do niedawna jezdzilem gsx600f i bylem bardzo zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmoL Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witam wszystkich Pozdrawiam Adam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam wszystkich Pozdrawiam Adam :buttrock: witam wszystkich nie witanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDIE Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam, witam :lalag: Widzę, że jest tutaj cały temat "Radomski" :icon_mrgreen: Powitanie ogólne zamieściłem w tym wątku - http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=121443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam, witam :lalag: Widzę, że jest tutaj cały temat "Radomski" :icon_mrgreen: Powitanie ogólne zamieściłem w tym wątku - http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=121443 Witam wszystkich których jeszcze nie witałem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asma1313 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jako, że lepiej późno niż wcale, witam wszystkich. Jeżdzę od 3 tygodni na znanym już w Radomiu fioletowym Suzuki VX800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Cześć, witam wszystkich radomian z tego forum. Mieszkam w W-wie od kilku lat, ale rodzice nadal w Radomiu. Sercem w Radomiu :biggrin: , z powodu żony w W-wie (warszawianka). W stajni 2 skuterki Kymco i Suzuki (jest w profilu :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jako, że lepiej późno niż wcale, witam wszystkich. Jeżdzę od 3 tygodni na znanym już w Radomiu fioletowym Suzuki VX800. piENkna sztuka ta suzuka :icon_razz: :icon_mrgreen: i dla ścisłości ... kolor to LYLIA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi