pepe68 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Cześć wszystkimZaglądam na to forum ostatnio dość często a chyba zapomniałem się przywitać(oj brzydko z mojej strony). W sezonie 2008 śmigałem raczej sam, ale w przyszłym roku trzeba będzie to zmienić trzeba to zmienić. Pozdrawiam i szykuje moje virago na przyszły sezon. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Cześć wszystkimZaglądam na to forum ostatnio dość często a chyba zapomniałem się przywitać(oj brzydko z mojej strony). W sezonie 2008 śmigałem raczej sam, ale w przyszłym roku trzeba będzie to zmienić trzeba to zmienić. Pozdrawiam i szykuje moje virago na przyszły sezon.Witaj! Szykuj Virago i wypuść na Allegro, rozejrzyj się za czymś większym i szybszym na przyszły sezon bo Virago za nami może się zgubić, już były takie przypadki :biggrin: . Ja sam ujeżdżałem 3 sztuki Virago 750 przez pięć lat i w porównaniu z doznaniami jakie daje mi obecny motocykl oceniam tamten okres prawie za stracony (oczywiście kwestia co kto lubi?). Pozdrawiam! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witaj! Szykuj Virago i wypuść na Allegro, rozejrzyj się za czymś większym i szybszym na przyszły sezon bo Virago za nami może się zgubić, już były takie przypadki :D . Ja sam ujeżdżałem 3 sztuki Virago 750 przez pięć lat i w porównaniu z doznaniami jakie daje mi obecny motocykl oceniam tamten okres prawie za stracony (oczywiście kwestia co kto lubi?). Pozdrawiam! :wink: :rolleyes: :D :icon_evil: :eek: Witam , witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 wirtamy witamy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witaj! Szykuj Virago i wypuść na Allegro, rozejrzyj się za czymś większym i szybszym na przyszły sezon bo Virago za nami może się zgubić, już były takie przypadki :biggrin: . Ja sam ujeżdżałem 3 sztuki Virago 750 przez pięć lat i w porównaniu z doznaniami jakie daje mi obecny motocykl oceniam tamten okres prawie za stracony (oczywiście kwestia co kto lubi?). Pozdrawiam! :buttrock: Pewnie tak zrobie ale napewno jeszcze nie teraz przez przyszly sezon pojeżdze jeszcze virago. Apotem zobaczymy honda varadero, suzuki v-strom 1000 a moze nawed bndyta1200. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witajcie, jestem nowy na forum a śmigam od paru miesięcy biało-niebieską TTR'ą :crossy: pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 :notworthy: :notworthy: nowego kolegę :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie widziałem TTRki w Rm ... witam :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no siemanko, lewa w górę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no siemanko, prawa w dół :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no siemanko, prawa w dół :icon_mrgreen: Już my wiemy o jaki dół Ci chodzi zboku :icon_twisted: koniecznie musisz sie wyróżnić :icon_eek: przeproś Pana :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Już my wiemy o jaki dół Ci chodzi zboku :icon_twisted: koniecznie musisz sie wyróżnić :icon_eek: przeproś Pana :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: zanim cokolwiek napiszesz następnym razem to... nawiązuje jeszcze raz do Twojego avatara :banghead: :icon_twisted: perwersyjny zboku :icon_mrgreen: a w ogóle to znowu Rarusia zaczynasz na powitalni ?! Peny gomenasai za Łajze :notworthy: :buttrock: Edytowane 28 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Aura taka :banghead: :banghead: przepraszam wszystkich , którzy poczuli sie urażeni :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Nie widziałem TTRki w Rm ... No i co z tego :icon_question: A ja widziałem :icon_twisted: :icon_razz: Witamy na forum :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 No i co z tego :icon_question: A ja widziałem :icon_twisted: :icon_razz: Witamy na forum :lalag: Bo Ty wolno jeździsz i masz czas patrzeć :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi