batko lenin Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał98 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam wszystkich których łączy wspólna pasja czyli motocykle. Rafał jestem, pochodze z okolic Radomia. Moja maszynka to Suzuki gsx 600f. Mam nadzieje że poznam tu fajnych ludzi na wspolne wypady i nie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Powitać. No i prośba o uzupełnienie profilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Witaj Rafał.W sobotę parada w Radomiu, okazja do poznania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał98 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niestety nie będę mógł się zjawić na paradzie, gdyż wyjeżdzam do Poznania. Ale myśle że jeszcze trafi się wiele okazji żeby się poznać. Za to wam życze udanej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Cześć.Wszystkiego najlepszego chłopaki z okazji Waszego dnia :)Bezawaryjnych motocykli, udanych wypadów :crossy: zawsze pięknej pogody... pogody ducha :)Szerokości i LWG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Cześć.Wszystkiego najlepszego chłopaki z okazji Waszego dnia :)Bezawaryjnych motocykli, udanych wypadów :crossy:zawsze pięknej pogody... pogody ducha :)Szerokości i LWG! Dziękujemy i do zobaczenia ;) LWG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dziękujemy (nie wiem za bardzo o co chodzi) :blink: Jakieś święto dzisiaj mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dziękujemy.Dzień chłopaka Harnaś dziś jest ... nie identyfikujesz się ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zdezorientował się?w każdym razie, życzenia są również dla Harnasia, jak najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dziękujemy :) Harnaś, w takim przypadku uaktualnij profil :blink: :biggrin: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokól Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich motomaniaków jestem tu nowy. Po kilkuletniej... przerwie znowu pomykam od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Cześć :) Na czym pomykałeś przed kilkuletnią przerwą Sokole? Chyba nie na sokole? :blink: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi