T-M-S Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) dobra wiec rozmawialem z kumplem i wpadniemy :) takze jeszcze kwestia tego co i jak, jakas zrzuta czy cos? niech ktos laskawie powie jak to jest organizowane zeby wiedziec :) na krzywy ryj nie przyjdziem xd Edytowane 20 Listopada 2015 przez T-M-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Bar jest czynny, każdy dba o siebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 aaa no to juz wsio wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus87 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Powitac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Cześć. Może tak coś więcej.Nie musisz aż tak konkretnie że dobrze się czujesz w damskich stringach tył na przód ale tak ogólnie.Amen. ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Damskie stringi tył na przód? A to w ogóle możliwe? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus87 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Moto niedawno zakupione i czekam na egzamin praktyczny na kategorie i może tyle na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 No to trzymam kciuki :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Adamus kiedy egzamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus87 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 egzamin na 15.12.2015r zobaczymy czy go przypadkiem nie przełożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witaj. W ostatnim czasie aura sprzyja więc miej nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola4833 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Siemka cześć i czołem ! ! ! Jestem motoholikiem i bardzo cierpię gdy muszę jeździć samochodem... Żyje dla zlotów i szukam kompanów do wycieczek tych małych i tych wielkich :cool: Moje sprzęty to simson s51; Mz Ts 250 ; Yamaha TDM850. Jeżeli ktoś chce polatać to zawsze jestem chętny :excl: tel 796*206*609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Artur ;P Od małego kocham motocykle; ). Obecnie jeżdżę banditem 600, wcześniej miałem ogarka 900, motorynke i trochę wsk125 jezdzilem ,zawsze chętny na przejażdżkę o ile pogoda pozwala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć.Nowi przybywają.Może być ciekawy nowy sezon. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek13 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mam taką nadzieję, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi