Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jojo proponuje Ci z tyłu, a jak tylko zechcesz to możesz ze mną z przodu ;) :biggrin: Co na to żona Przema :icon_eek: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Asiu ja nie mam żony jak coś :icon_mrgreen: :wink: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudzia Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam Asię :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 również witam kolejną motocyklistke :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 :lalag: Czołgiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiaa Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Co za przywitanie:D Dziękuję za propozycje:D ale chyba nie skorzystam - co na to żona:D? no.. ewentualnie kolega bez żony:)) Wesoło tu u Was:D;p) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja wpadnę tylko do "mazowszaków"i pozdrowię wszystkich :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Wesoło to było kiedyś ... grono forumowiczów nam czas posunął :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Raruś, masz rację :buttrock: Forum do skasowania, geriatrykom mówimy stanowcze nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xylo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Raruś, masz rację :buttrock: Forum do skasowania, geriatrykom mówimy stanowcze nie ;) jojo, zamiast biadolic to zacznij jezdzic :icon_razz: zeby bylo jak kiedys to trzeba tego chciec a nie tylko gadac, samo sie nie zrobi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wesoło to było kiedyś ... grono forumowiczów nam czas posunął :icon_twisted: :icon_razz: Ciekawe kto Rarka posunoł :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legal25 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam was. Mam 25 lat Smigam bandziorem 600n 96r i jestem z Gozdu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam was. Mam 25 lat Smigam bandziorem 600n 96r i jestem z Gozdu. Pozdro Witamy kolegę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asiaa Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ja jeszcze nie śmigam - ale również Witam:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam wszystkich motocyklistow z Radomia ja jeszcze niestety nie motocyklista ale chce jak najszybciej nom zostac i troszke licze na wasza pomoc pozdrawiam wszystkich zakreconych motocyklistow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi