mucha56 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Rarek przynajmniej nie rzyga olejem z wydechów tak jak twój skuterek na jadących za tobą :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 witam wszystkich forumowiczow matysek+yamaha thundercat :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 no witamy witamy... doszlo nowych forumowiczow a zurku jakos nikt nie proponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 no witamy witamy... doszlo nowych forumowiczow a zurku jakos nikt nie proponuje... no wlasnie, tradycja upada :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Xylu dbaj o linię, a ty tylko o żarciu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalk Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam Michał, od tego roku 1100 Gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam świeżych :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 hahaha no czasami gdzies tam jezdzimy w kazydm razie na zurek mozemy sie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 PS: Styka i Krzysiek, ten tego, wy to jeszcze czasami jezdzicie motorami? :eek: nooo np ja w poniedzialek zafundowalem sobie traske 330 km... milo bylo :buttrock: szkoda tylko ze do pracy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nooo np ja w poniedzialek zafundowalem sobie traske 330 km... milo bylo :buttrock: szkoda tylko ze do pracy :banghead: no no porobiło się, nowi żurek postawić muszą. Znam jedna knajpę co daje 10% zniżki na jedzenie motocyklistom... trzeba tylko w kasku podejść do kasy :D Xylo coś Ci się porąbało, pomyliłeś z czymś siłownię tylko nie wiem z czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Xylo coś Ci się porąbało, pomyliłeś z czymś siłownię tylko nie wiem z czym... Z barem mlecznym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kurcze mac ja tez żura nie stawiałem ???????? Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kurcze mac ja tez żura nie stawiałem ???????? Ale kiełbasa była ok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kurcze mac ja tez żura nie stawiałem ???????? O Pepe się pojawił :notworthy: Jak po wakacjach :icon_question: Kedy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker111 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 WItam wszystkich BIker latam od maja rudą Hondą Deauville 650 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi