Bodi Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nabyłem właśnie Intrudera Volusie i mam problem taki ze predkosciomierz wskazuje inna niz rzeczywista predkosc okolo jeszcze taka jak jest czy cos sie z tym da zrobic ?? Czy ktos wie gdzie bezproblemowo mozna nabyc czesci do Volusi interesuje mnie lampa przednia ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witaj. Skąd wiesz, że masz błędne wskazania? Części najłatwiej znaleźć na allegro, a jak nie to przejdź się do Leclerka i za darmo przejrzyj kilkanaście wydań gazet z częściami do moto :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ooooooooo mam podobny problem w gsx ..jechalam za samochodem rowno 60 na h na jego wyswietlaczu o 10 km szybciej na moim...i tak juz bylo kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a kóry to rok intrudera?? wskazówka zatrzymuje sie na postoju na zerze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Nie chcę czarnych wizji roztaczac, zle czy chłopaki coś nie spaprali przy cofaniu licznika?? Edytowane 21 Października 2007 przez waldas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodi Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witaj. Skąd wiesz, że masz błędne wskazania? Części najłatwiej znaleźć na allegro, a jak nie to przejdź się do Leclerka i za darmo przejrzyj kilkanaście wydań gazet z częściami do moto :crossy: Pozdrawiam Przywiozlem ten motor z Bochum sam osobiscie i ma uszkodzona lampe przednia i odlaczona linke od licznika jest elektroniczny slimak po podlaczeniu zrobilem jazde probna i okazuje sie ze przy predkosci okolo 40km/godz pokazuje mi wskazowka okolo 80km/godz wczesniej jezdzilem kawasaki KZ 305 i troche mam rozeznania co do predkosci i w tym przypadku nie wiem gdzie mam wpierw zajrzec !! Pozdrawiam Nie chcę czarnych wizji roztaczac, zle czy chłopaki coś nie spaprali przy cofaniu licznika??Motorek sam osobiscie przywiozlem z niemiec i mam nadzieje ze tam nikt nic nie grzebal a ma uszkodzona lampe po podlaczeniu przewodow od slimaka okazalo sie ze pokazuje na predkosciomierzu okolo jeszcze raz tyle co faktycznie sie jedzie !! Pozdrawiam a kóry to rok intrudera?? wskazówka zatrzymuje sie na postoju na zerze??Intruder Volusia VL800 rok 2002 a wskazowka jest na zerze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi