surus10 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 czy fzr 600 4jh ma pompe paliwa?jak tak to gdzie ona jest?dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) czy fzr 600 4jh ma pompe paliwa?jak tak to gdzie ona jest?dzieki za odpowiedzikazdy fzr600 ma. znajduje sie pod zbiornikiem , widac ja od prawej strony Edytowane 19 Października 2007 przez damek0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no ale ja mam jedynie tam czarna puszeczke (filtr)przykrecony na dwie sruby imbus 6 do bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawic Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) ...i idą tam dwa węzyki jeden do baku a drugi do gaźników...to właśnie pompkaa jeżeli cię to nie przekonało to weź złap ją kiedy będziesz kręcił rozrusznikiem i zobaczysz ze to nie jest zwykły filtr paliwa...no i jeszcze tam jakieś kable idą... Edytowane 19 Października 2007 przez jawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 kurcze problem w tym ze niema tam zadnych kabli zero elektryki.i to mnie dziwi.mam rownierz r6 05 i tam jak przekece kluczyc to slychac prace pompy wyraznie.a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jak mozesz to zrob fotke tego i umiesc w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Panowie zgroza,FZR600R ma pompke paliwa w baku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 fzr 4jh ma pompe paliwa i znajduje sie ona w zbiorniku nie mylcie z 3he do 93 roku model z soczewka mial pod zbiornikem taka metalowa czarna obudowe i tam byla pomka paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi